úterý 10. dubna 2018

Elektrický strojek na ovce

Elektrický strojek na ovce

Strojek je chlazen vzduchem. Vynikající výkonný elektrický holicí strojek s výkonem 5W pro zvířecí srst. Využijte možnosti slevy na jeden nákup ročně,. Praktický elektrický stříhací strojek s výkonem 5W pro zvířecí srst. Ideální pomocník určený ke . Pro menší stáda či hobby chovatele ovcí nabízíme elektrický stříhací strojek.


Výkonný 6W elektrický stříhací strojek - nůžky EUROCRAF. Stříhací strojek na ovce. Námi nabízené nůžky jsou . Součástí je i olej na stříhací nože 1ml. Vlastnosti: Efektivní jmenovitý výkon . Sheep Clipper F SC 0- stříhací strojek na ovce s připojením. Elektrický strojek na ovce Constanta to jsou elektrické nůžky na stříhání ovcí s enormní tažnou silou.


Zdravím, narazil sem na elek. STROJEK -NUZKY- NA -STRIHANI-OVCI. Maximální zatížení 4- 4W. Tento stříhací strojek má 2. W výkonný elektrický stříhací strojek na ovce. Prodám zcela nový, zabalený profesionální stříhací strojek na ovce , koně a dobytek s výkonem až 550W!


Elektrický strojek na ovce

Set je uložen v praktickém kufříku. Porovnání cen strojek na ovce aku, srovnání cen strojek na ovce aku na portálu. Elektrický strihací strojček na ovce s výkonom 3W, dodávaný s prenosným puzdrom pre jednoduché skladovanie a prepravu. Náhradní čepel pro stříhací strojek na ovce a hospodářská zvířata BASS BP.


Na stříhání ovcí dodáváme nůžky a elektrické stříhací strojky Xpert včetně náhradních nožů. Heiniger Xpert stříhací strojek na ovce. Elektrický střihací strojek na ovce FarmClipper Profi s plynule nastavitelnou rychlostí. Nové nepoužité nůžky na stříhání ovcí, velmi silný strojek na stříhání ovcí a jiných zvířat. Je určen především pro stříhaní ovcí.


Elektrický strojek na ovce

Unikátně má vyřešen přítlak. Těm, kteří netouží po plnovousu, nezbývá nic jiného, než sáhnout po žiletkách nebo použít elektrický holicí strojek. Napájení ze sítě 2V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky