pondělí 16. dubna 2018

Náhradní strunová hlava

Vhodné pro řadu sekaček DeWALT. Každá struna do sekačky je připevněna v cívce, která tvoří vnitřek hlavy. Unikátní uchycení cívky v hlavě umožňuje poloautomatické vysunování struny do sekaček,.


Strunové hlavy na křovinořezy. Vybírejte levné a spolehlivé. Zesílená nárazová miska - je dostupná jako náhradní díl. Náhradní civka strunove hlavy pasuje na 6-8Kód: 6-822.


Universální strunová hlava s jednoduchým navléknutím struny bez nutnosti demontáže. Cívka obasahuje 2x5m struny o průměru 1 . Kompletní strunová hlava pro VeGa Ca C43. STRUNOVÁ HLAVA POLOAUTOMATICKÁ DO KOS, KŘOVINOŘEZŮ struna 4mm. HRUBOST STRUNY OD DO 3 . Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt. Benzinový křovinořezTyp motoru:.


Tento výrobek je originál a . Odolná žací hlava pro intenzivní používání s hliníkovou. Závit strunové hlavy ‎: ‎MNaše cena ‎: ‎4Kč vč. Společnost KASUMEX s. Bosch příslušenství (1).


Univerzální poloautomatická hlava, která se hodí pro většinu křovinořezů. Doporučuje se pro nové uživatele. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Prodej sekaček AL-KO, servis a náhradní díly na AL-KO Zahradní technika AL-KO. Vysoce odolné strunové hlavy – každá náhradní strunová hlava se dodává se sadou adaptérů, cívkou, kterou je možné znovu použít, a náhradní vyžínací strunou.


Cívka strunové hlavy TapGo 1mm - stará verze. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů strunová hlava. Použití: ostružináčí, malináčí, apod.


Dále zde najdete šrouby strunových hlav. Motor o příkonu 250W předurčuje tento model pro práci na. Poloautomatická strunová hlava je vybavena dvěma strunami. Originální náhradní struna křovinořezu Honda, super ostré provedení, průřez tvaru. HLAVA NOŽOVÁ je náhradní díl strunových sekaček NRE 0Automatic, Ergo 5ERGO Chornice, Diu Jevíčko.


Náhradní strunová hlava

Vaše cena bez DPH: 2790 . Zajišťujeme i přímý prodej originálních náhradních dílů. Pevná hliníková strunová hlava Oregon - určená pro. Náhradná cievka pre dve struny do poloautomatickej strunovej hlavy strunových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky