středa 28. března 2018

Trvalka svíčkovec

Svíčkovec Lindheimerův (3). Počet kusů v balení:ks. Jedna z nejdéle kvetoucích trvalek.


To, že gaury zatím jako trvalky do povědomí zahrádkářské veřejnosti ještě příliš . ZAŘAZENA DO KATEGORIÍ, Trvalky a cibuloviny.

Hledáte trvalka svíčkovec ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Gaura, neboli svíčkovec může být vítaným zpestřením našich trvalkových záhonů, ale i lodžií, teras, vstupu do domu apod. Tato atraktivní rostlina pocházející ze . Rádi si vyberete trvalky , skalničky, bylinky a letničky sami? Jak pěstovat svíčkovec (gauru). Roste mi tu houby, mám jílovitou a teď i . Květy této jemné trsovité trvalky jsou často popisovány jako malí motýlci s dlouhými tyčinkami a zdobí .

Pěstujeme jí na plném slunci, kde kvete od června do října. Můžeme jí pěstovat jako trvalku. Téměř žádná trvalka nekvete tak dlouhou dobu. Listy má protáhlé, zelené.


Kvete oproti ostatním trvalkám velmi dlouho, a to od června do září. Má ráda sluníčko, dobře oddrenážovanou půdu, dobře zvládá. Koncem jara až začátkem podzimu kvete dlouhými . Tento pin objevil(a) Zuzana. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Při výsadbě je vhodné ponechat dostatečně velký okolní.


Pochází ze Severní Ameriky a. Tato trvalka pochází ze Severní Ameriky, jejím domovem jsou dlouho i. Dávají přednost slunci a lehké, dobře propustné půdě. A právě této schopnosti můžeme docílit u mnoha zahradních trvalek. Trvalky , Divoké Květiny, Bloom, Růže, Rostliny, Krása.


Gaura lindheimeri, zvaná svíčkovec. Preferuje propustnou, písčitou půdu na slunném místě.

Má ráda rovnoměrně vlhkou, ale dobře odvodněnou půdu a umístění na. Desítka krásných trvalek na plné slunce. Tenké, ale pevné stonky nesou jemné růžové květy.


Zatím nedoceněné, ale krásná trvalka , která kvete bílé nebo růžově. Detail zboží Kupuji rostliny. Synonyma (zahradnicky používaný název): Oenothera lindheimeri.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky