pátek 23. března 2018

Rapido plus štěpkovač vari

Dostupnost Do dnů od objednání. V tomto videu se můžete podívat na Štěpkovač Rapido plus od firmy. Vari Rapido Power Plus , Sekacky-pily. Výrobce Vari , prodej v sekci Ostatní výrobky. Diskuse, recenze a videa.


Rapido plus štěpkovač vari

Motor - BriggsStratton 8series TMVýkon motoru 5HPMax. Ideální je štěpkovat větve čerstvé. RAPIDO je štěpkovač , který si dokáže . Rapido PLUs je šnekový pomaloběžný štěpkovač s dvouchodovou spirálou. VARI Štěpkovač Rapido Plus Ostrava - PŮJČOVNA HONDA- VARI. Jednoúčelový štěpkovač.


Patentovaný systém štěpkování VARI vyvinulo ve spolupráci s německým . Drtiče - štěpkovače , drtič dřeva a větví. Technické parametry: Velikost štěpky: cca. Drticí hlava Rapida má patentovaný systém štěpkování. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Patříme mezi značkové prodejce výrobků společnosti Vari.


Rapido plus štěpkovač vari

Rapido je štiepkovač, ktorý si dokáže poradiť s. Kategorie: Štěpkovače na dřevo. Další letošní novinkou je inovovaný štěpkovač VARI Rapido Power plus , který dostal silnější motor BS 9o obsahu 223. The Rapido Plus with its worm shredder, self-feeds branches, creating 20mm chips.


These chips can be used for mulching and as pellet to burn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky