čtvrtek 22. března 2018

Betonové stříšky na zeď

Nabízíme celou škálu stříšek , která zákazníky potěší . Prodáváme betonové stříšky hladké pro zakrytí zídek a plotů. Plotové stříšky kulaté. Kompletní stroje, formy a příslušenství pro výrobu betonových prvků . Zákrytové stříšky jsou vyráběny jako doplňkový sortiment k FINO ŠTÍPANÝM TVÁRNICÍM a jsou určeny k . Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním .

Betonové výrobky Brno. Vytvořte si vlastní mozaiku plnou fantazie a hravosti barev! PLOTOVÉ TVÁRNICE ŠTÍPANÉ a HLADKÉ vytvoří kolem každého sídla . Univerzální zákrytové desky ( stříšky ) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami.


Skvělým doplňkem k betonovým plotovým tvarovkám a kamenům na zeď jsou. Vyrábí se v provedení vibrolisovaná . Pomohou Vám ochránit daný prostor před nežádoucím . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na betonový plot dávám betonové stříšky (Foto je z průběhu stavby, zed je nyní již takřka dokončená).

Chci předejít výkvětům protože barva zdi . Popis: Nabízím plotové stříšky mnoha rozměrů, zákrytové desky atypické na zakrytí HUP, nebo elekto domků. Zákrytové prvky patří mezi dekorativní tvarovky, které jsou vhodným doplňkem pro ukončení plotů, plotových zdí a sloupků. Zakrytí zdi nebo plotu . Nabízí ho velká řada výrobců betonových směsí.


Z těch známějších jsou to. Pokud tvoříme dlouhou monolitickou zeď je vhodné vždy po šesti metrech provést dilataci. Stříšky lepíme opět pomocí flexibilního lepidla.


Stříška plotová ZSS 7-štípaná slouží k zakrytí plotové betonové podezdívky, či opěrné zdi. Forma na sloupovou stříšku - Hlavice HHladká. Zobrazení 1-z položek.


Zákrytová stříška zároveň esteticky doplní váš betonový plot. Prodám betonové , červené, štípané stříšky. Budu to dělat přesně podle manuálu na netu výrobce - s mezerou na terčíky. Jako nové, nepoužité. Dnes po dešti bohužel zjišťujeme, že v bodech, kde se stříšky napojují na sebe nám to zespodu zatéká dolu na zídku.


Chrání plotové zdivo a samotnou zeď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky