úterý 27. března 2018

Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Květákové karbanátky jsou levné, ale velmi chutné a vděčné. Přitom je recept tak jednoduchý. Všechno smícháme a uděláme karbanátky. Vylepšení - podušené houby, namletý salám. Když se řekne česká kuchyně, hned mi naskočí květákové placičky.


Květákové karbanátky

Jako malá jsem je milovala od své babičky a drží mě to dodnes,“ píše nám Petra Školová z . Z hmoty tvoříme menší karbanátky , které obalíme ve strouhance a usmažíme je v rozpáleném oleji, z obou stran, dozlatova. Uložit do Oblíbených Zapsat si . Maso je maso ale květák je květák! Vyzkoušejte nejlepší recept na květákové karbanátky :-) ▻ FACEBOOK: . Zkuste tuhle jednoducho a úžasnou mňamku.


Lze je konzumovat teplé i . Ve slané vodě uvaříme doměkka květák a mrkev, necháme zchládnout. Potom rozmačkáme šťouchadlem na . Nebo vybírejte další vyzkoušené zeleninové . Dobré květákové karbanátky , to není jenom čerstvý květák, ale zásadní roli tu hraje strouhanka a olej, na kterém to všechno osmažíme. Bývalo ale pravidlem, poměrně dávno, že jsem květákové karbanátky a smažený květák připravoval jednou týdně. Miloval jsem ta jídla.


Květákové karbanátky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY: malý květák - (nebo polovina většího) 2ks vejce větší hrst ovesných vloček 200g eidam sůl, pepř strouhanka POSTUP PŘÍPRAVY: . Směs koření vycházející z turecké . Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Tento pin objevil(a) Vladimíra Urbášková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Potřebujete: květák, sůl, majoránka, šálek ovesných vloček, cibule, stroužky česneku, vejce, olej na smažení.


Květák uvaříme v osolené vodě, kam jsme přidali lžíci octa. Necháme vychladnout a spolu . Ochutíme solí a pepřem. Podáváme s bramborovou kaší nebo . Uvařte si s kořením od Rojika! Tato květáková dobrota je opravdu návyková! Vynikajicí květákové placičky zkuste servírovat jako hlavní chod s pohankou jako přílohou a nevšední omáčkou z exotického manga, která celému jídlu dodá . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Výborný recept na květákové karbanátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky