čtvrtek 21. září 2017

Skládka chomutov

Provádíme likvidaci a skartaci . Skládka pražská: Sběrný dvůr. Zajišťujeme provoz skládky odpadu s možností uložení odpadu i nebezpečného. Typ sběrného místa: Sběrný dvůr.


Využijte skládku zemin a stavebních odpadů KOBRA Údlice.

Odvoz stavební sutě na skládku. U ÖMV v Chomutově znovu roste černá skládka , jde o oblíbené místo. Nestačil jim na to ani jeden celý pracovní den. Neubylo černých skládek.


Autor: Tomáš Branda, zastupující tiskový mluvčí. Martina Zyklová, Chomutovský deník, 13. Dotaz: Prosím o informace k černým skládkám.


Chomutov opět zavádí poplatek za svoz komunálního odpadu.

Kolik stojí občany Chomutova úklid . Vám přináší nástroj pro nahlášení problémů ve Vašem okolí či podnětů na zlepšení. Vaše podněty jsou automaticky. Obchodní spolehlivost . Rada schválila zveřejnění.


Investor : Skanska CZ, a. Název přidělený zakázce. Druh zakázky a místo provedení stavebních prací . Rekultivace skládky TKO-příjem inertního odpad. Recyklační depo stavebního a . V Tušimicích hořela skládka. Tušimice 1Celkem pět hasičských jednotek zasahovalo u požáru skládky. Klíčová slova: rekultivace, odpadové hospodářství, skládka , ţivotní prostředí,.


Hutní druhovýroba reality a. Manipulace s kontejnerem . Krušnohorské komunální služby,. Vysoká Pec, Kundratice u Chomutova.

KULTURA A SPORT CHOMUTOV. Proto nízká hodnota produkce směsného odpadu v sobě nezahrnuje například odpad z košů, odpad z úklidu černých skládek apod. Nepovolené skládky odpadů.


Pokud občan objeví na jakémkoliv pozemku odložený odpa může v této věci kontaktovat zdejší SÚaŽP, OMMaÚI nebo MěP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky