pátek 22. září 2017

Epdm střešní folie cena

Střešní fólie , které nabízí firma Firestone, prošly řadou testů na umělé stárnutí. Nabízíme Vám k prodeji následující fólie za zvýhodněné ceny. Jedná se o nové kusy fólií, které zbyly na rolích při částečných odběrech. STŘEŠNÍ IZOLAČNÍ FOLIE mPVC. Jsem lékaři střešních krytin s mnoha čtverečnými metry za sebou.


Vyberte si ideální hydroizolační střešní fólii z měkčeného PVC, TPO (FPO), EVO, EPDM. Na trhu se prodávají různé střešní hydroizolační fólie. Poptejte u nás cenu ! Folie se pokládá světle šedou stranou (stabilizovanou) nahoru.


Pro zadání objednávky zadejte počet požadovaných metrů. Zadáním počtu kusů se vypočítá cena. Izolaci vodních ploch. PVC (měkčené PVC), jejichž velkou výhodou je cena.


Zákazníky ověřený e-shop. I přes rychlý nástup. EPDM , polyizobutylenu PIB apod. TopKraft ATK teleskopická střešní hmoždinka dl. Nutnost instalace separační vrstvy závisí na stavu stávající střešní hydroizolace.


Výhodou těchto směsí je relativně nízká cena , tepelná stálost. Především snaha o co nejnižší cenu stavby vede k použití dvouplášťových střech . Fólii si zákazník dodá sám, náklady na dodání materiálu a jeho cena nejsou zahrnuty v. Fólie ze syntetického kaučuku (pryžové fólie , kaučukové fólie ). Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany,. Jak se dělá střecha z americké fólie -How does the roof of the.


Realizace zelených střech za výhodnou cenu. Provádění hydroizolace. Schopnost zadržovat vodu. Ceny v tabulce jsou orientační. DPH (poptával jsem 1m2).


Cena za naší střechu byla 1tis. Zbytek střešní folie ALKORPLAN. Celková cena 1Kč s DPH Běžná cena 3KčUšetříte 1Kč. Všechny ceny jsou uvedeny v Kč bez DPh. ZIMNÍ AKCE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB SNÍŽENÁ CENA !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky