pondělí 18. září 2017

Akce pro děti olomouc

Vzhledem k mimořádným opatřením vlády, která zakázala akce nad lidí,. Objevíte zde kulturní akce na hradech a zámcích, poutě, slavnosti, . Upozornění: z důvodu výskytu koronaviru, všechny akce jsou zrušeny a objekty uzavřeny. Nevíte co podniknout a kam vyrazit o tomto víkendu? Stačí si vybrat a vyrazit . Vlastivědné muzeum v.

Autorská výstava obrazů. Městské muzeum a galerie. Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali. Předčítání pro děti z knížky Emilovy skopičiny. S radostí všechny zveme na.


Nádherné historické město, které má co nabídnout rodinám s dětmi od těch nejmenších až po školáky. Největší záhady a tajemství. Výstava: Josef Mladějovský.


Připravujeme akce a zábavu pro děti.

Udělejte si k nám výlet a vyzkoušejte si náš program pro děti. Olomouc (Olomoucký kraj). Našim nejmladším hostům . Můžete navštívit výstavy, nejrůznější turnaje a soutěže, hravá odpoledne pro děti , ale i maškarní bály nebo divadelní představení. Jsme schopni vám připravit i . Akce pro zábavu a volný čas. Tipy na zajímavá místa, trasy pro rodiny s dětmi , kroužky, akce pro děti , tábory, školní exkurze, ubytování.


Centrum má expozice a digitální planetárium. Disponujeme bezbariérovým přístupem. Muzeum historických automobilů - VETERAN ARENA. Veletrh hraček Zóna Dětí.


Mnoho pečlivě vybraných prodejců představí své smysluplné produkty pro děti. Identifikátor datové schránky: tj2kkz2. Každého kdo ví o nějaké akci,. Některé akce mají více vzdělávací (nejčastěji přírodovědný) charakter, některé jsou zase více hravé,. Důvtipná interaktivní komiksová hra pro děti i teenagery od výtvarnice Jany Růžičkové.


Amazonie se nachází v 1. Nabízíme vašim dětem. Místo akce : Střední škola polytechnická, Rooseveltova 7 OLOMOUC Datum akce : 19.

Inspirujte se s našimi edukátory a tvořte doma s dětmi ! Lámete si hlavu, jak zabavit děti během celostátní karantény? Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat poskytované informace, služby a funkce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky