úterý 19. září 2017

Luxusní růže

Luxusní růže

Deutzia ( trojpuk ), Lonicera (zimolez). Trojpuk kvete na loňském dřevě, proto pokud se ho rozhodnete tvarovat nebo alespoň zkrátit, či proříznout větvičky, učiňte tak hned po jeho odkvětu. Prořezejte trojpuky a vyřežte z nich odkvetlé výhony. Odstraňte odkvetlá květenství štědřenců a šeříků. Po odkvětu silně ořežte janovce a kručinky, ale . Co 2-roky v předjaří provedeme prosvětlovací řez.


Luxusní růže

Nejstarší větve seřízneme u země. Výhony zásadně nezkracujeme! Lesnická dřevařská fakulta, Mendelova univerzita v Brně. Některé keře, které kvetou na jaře a začátkem léta, vytvářejí pravidelně na svých starších větvích dlouhé nové výhony. Davidova Buddleja davidii FRANCH.


Plané ovocné dreviny a kvetou- cí kefe, jako jsou liska, cl fin, trn- ka, zlatice, trojpuk a vejgélie, Ize velmi pëknë aranzovat jako zivy plot z divokych kefû. Tento způsob růstu je geneticky . Chcete-li mít na zahrádce dominantní bujně kvetoucí keř, trojpuk je ten pravý. Květy jsou růžovo bílé ve tvaru hvězdiček a na. Napadá vás jakákoli námitka vůči takovému jménu? Kvete na starém dřevě a tak si stačí vytvořit nové a vykvést na nich příští rok.


Luxusní růže

Naše cena bez DPH ‎: ‎11Kč Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎13Kč Trojpuk – pěstování - Obyvat. Spodní řez vedeme vždy těsně pod pupeny, aby kalus a kořenová soustava . Pokud chcete keř zakrátit nebo zmladit, prořežte jej okamžitě po odkvětu. Kvete na loňském dřevě, takže si musí do zimy vytvořit nové větve.


V době po vyzrání výhonů. Ilustrační foto z našeho . Tvarovací řez živých plotů není radno provádět později nežli v srpnu. Pro přirozený a odrůdu typický růst rostlin není nutný žádný řez.


Luxusní růže

U této kategorie se většinou jedná o keře, které vyžadují ,,probírkový,, řez starých. Velmi oblíbený zahradní keř trojpuk – Príma receptář. Tavolník japonský Spiraea japonica . Máte-li málo času na údržbu, orientujte se při výběru podle náročnosti na řez. U těchto druhů musíme řez (lépe řečeno zkrácení větviček) provést až v době. Vyžaduje propustné a živné půdy.


Slunné až polostinné stanoviště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky