úterý 19. září 2017

Multimediální obrazový atlas dřevin

Multimediální obrazový atlas dřevin. Dokument zatím nebyl ohodnocen. Brno : $b Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v . Banány získáváš za aktivitu na webu, nebo si je můžeš jednoduše . Především z této věci mám radost, protože materiál o jehličnatých dřevinách se. Jehličnaté a listnaté DŘEVINY našich zahrad a parků. Interaktivní multimediální didaktické prostředky přináší do výuky něco nového a zajímavého.


Atlas je vytvořen formou webových stránek, což umožňuje jeho využití i bez připojení na internet. Jedná se o tuto osnovu: Český název dřeviny. Obrazová dokumentace ve třech základních řezech. Atlas bude obsahovat 1druhů jehličnatých dřevin a asi 6jejich kultivarů. Každý druh bude popsán a doplněn obrazovou dokumentací, hypertextem.


Atlasy dřevin – multimediální skriptuV atlasech jsou zařazeny druhy dřevin v rozsahu sylabu předmětu dendrologie vyučované na FLD ČZU v Praze. Malý obrazový atlas odrůd ovoce : Angrešt, rybíz bílý, rybíz černý, rybíz červený, josta. Základ sadovnické úpravy tvoří domácí listnaté dřeviny (buky, javory, lípy a duby). Podíl dřevin cizokrajného původu činí z celkového počtu asi osmi set . Kutikulární analýza je.


U dřevin jsou průduchy většinou na spodní straně listů. Ovocné dřeviny, inventarizace, metodika AOPK ČR, řez stromů, stanovištní podmínky,. Hodnocení , Líbí se mi. Přidat do Oblíbených.


Obrazový atlas drevín prezentuje najznámejšie a najvýznamnejšie dreviny, ktoré je možné nájsť v rôznych častiach Slovenska. Sú medzi nimi nielen dreviny, . V nadpise strany je uvedeno jméno čeledi, do níž .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky