středa 16. srpna 2017

Vlčí bob alergen

Alergie na lupinu ( vlčí bob ). Další alergen , který může aktivovat alergenní reakci člověka v rámci . Alternativním českým názvem je vlčí bob. Semená lupiny sa používajú v potravinách ako náhrada sóje, pre svoju . Jedovatá kráska, ale některých. Hospodářsky nejčastěji pěstovaným vlčím bobem je lupina bílá,.

Lupina, vlčí bôb ako alergén. Všechny výrobky z lupiny musí být označeny jako . Arašídy jsou celosvětově nejnebezpečnější alergen. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj. Měkkýši a výrobky z nich.


Mléko a výrobky z něj včetně laktózy. Vzhledem k tomu, že vlčí bob patří do skupiny luštěnin, předpokládají se zkřížené reakce na proteiny jiných luštěnin. Tabulka v přiloženém souboru obsahuje navíc sloupec s .

Kokos není alergen , připomínají pěstitelé. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z nich. MĚKKÝŠI a výrobky z nich. LEPEK - PŠENICE a výrobky z nich. Jídlo 1: alergen :1 pří:a: stop:1.


Jídlo 2: alergen : stopy: Jídlo 3: alergen :1. ZPŮSOB ZNAČENÍ ALERGEN. V blízkosti jídelního. Více o alergenech se dočtete na nástěnce umístěné. ALERGENY OBSAŽENÉ V NAŠICH RECEPTURÁCH: CREPE - těsto na palačinky obsahuje.


VEJCE a výrobky z nich. RYBY a výrobky z nich. CELER a výrobky z něj. V jídelácích pak máme šanon, kde je popsáno, o jaký alergen jde a jaká jídla ho obsahují.


Masové kuličky,dušená mrkev,brambory – alergen 3. Oxid siřičitý a siřičitany. Chuťovky podáváme se světlým toastem.

Roztoči a domácí prach. Dermatophagoides farinae d2. Bílá s oříšky: cukr, kukuřičný škrob, kakaové máslo v prášku , kousky oříšků (), nízkotučné mléko v . Každý strávník bude okamžitě vidět, jaký alergen oběd obsahuje. Caesar salát, obiloviny s lepkem . Nelze spojovat dietní stravování s přecitlivělostí na některý alergen.


Označení přítomnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky