čtvrtek 24. srpna 2017

Kyvadlo věštba

Kyvadlo zná odpověď na každou otázku! Stisknutím tlačítka kyvadlo odpověz položíte otázku. Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem.


První, co musíte udělat, je zjistit, jakým způsobem bude právě to vaše kyvadlo reagovat. Veškeré naše věštby a výklady slouží výhradně pro zábavu.

Tradiční africká metoda věštění pro zjištění odpovědi. Zeptejte se orákula pomocí této zajímavé metody věštění hned teď. Naši poradci při práci s kyvadlem. Reiki, Karma, Humor, Čakry.


Tuto otázku napište do políčka, pečlivě se na ni soustřeďte a stisknutím tlačítka uvolněte kyvadlo. K práci se používá kyvadlo většinou na řetízku. Věštění s Barbarou - 5.

Nic jiného se vám přihodit nemůže. Nejprve si s kyvadlem ujasněte, co bude jaká odpověď, ale . Zformulujte svoji otázku a klikněte na obrázek kyvadla. Nejen karty se používají k výkladu budoucnosti. Na zjištění toho co nás čeká se dá využít třeba i kyvadlo. Není to vždy tak jednoduché . Květa – věštba pomocí kyvadla.


Ptejte se, kyvadlo vám odpoví. V bežnom živote však nie je väčšinou potrebné. Profesionál dokáže tyto podvědomé impulsy zcela eliminovat, a vše tak závisí pouze na kyvadle samotném.


Spousta lidí poskytuje druhým věštby pomocí kyvadla. Odpoví vám jasně a rychle ano, ne, nevím. Při slově věštba si jistě vybavíte staré filmy, kde pobíhala cikánka a věštila lidem z ruky.


To už ale dávno neplatí a věštění se věnují amatéři i . Naštudoval som si starodávnu metódu veštenia kyvadlom. Clovek si urobi kyvadlo , a skusi ho ako mu odpoveda: ako je nie a ako je ano, v mojom pripade ano .

Ak nemáte po ruke skutočné. Proč výklad karet ( věštba ) nemusí vyjít přesně. Tato forma věštby je doplňková a nebo v terénu je hodnocena dle strávených hodin na . O tom, jak pracovat s kyvadlem a získat odpovědi typu „ano“ nebo „ne“, . Jak na domácí věštbu ? Vaše názory a zkušenosti s kyvadlem … Myslíte si, že je přesnější než výklad z karet . Práci s kyvadlem si můžete představit jako hru na pravdu. Vy se ptáte a kyvadlo odpovídá buď ANO, či NE.


Magických kyvadel existuje celá . Zařazení: Kartářky – katalog kartářek Dobrá kartářka a věštírna. Osobná veštba , Osobné výklady, Osobné horoskopy:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky