čtvrtek 20. července 2017

Za vetrem poledni menu

Restaurace Za větrem je oblíbeným výletním cílem Pražanů již od roku 1909. Je siztuovaná na okraji Krčského lesa v areálu hotelu. Menu ‎ Galerie ‎ Svatby MENU GRILL RESTAURANT ZA VĚTREM www. Předkrmy Teplé Předkrmy Těstoviny a rizota Jídla připravovaná na grilu Omáčky Hamburger/Sendviče Saláty Přílohy Dezerty Dětská.


Mezi naše speciality patří především příprava steaků a dalších specialit na dřevěném uhlí na otevřeném grilu umístěném přímo v restauraci. Příjemný podnik, který sídlí v klidném prostředí Krčského lesa, se pyšní bohatou historií. Polední menu Za větrem. Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru. Přijďte na Nedělní kachníčku k tomu sklenku . Grill Restaurant Za Větrem U Michelského lesa 111Praha - Krč +4272 . Za Větrem Praha 4; Za Větrem , Chodov; Podívej se na menu , recenze, fotky, kontakty, polohu a další informace o podniku Za Větrem na Zomatu.


Food › Steakhouse foursquare. Jen v létě na zahrádce pozor na vosy ! Požadovaný obsah se na webu bohužel nenachází. Můžete ale zkusit vyhledávání pomocí zadaného klíčového slova. Za větreJedinečné steaky v lese - Na webu Tripadvisor naleznete recenzí zákazníků,. Na výběr je z denní nabídky nebo ze stálého jídelního lístku.


Rezervace Denní menu. Historie restaurace (dříve restaurace Za větrem ) sahá až do roku 1936. Od roku 19je restaurace provozována . Za Větrem - U Michelského lesa 11Praha - Dětský koutek, Klimatizace, Letní.


Ale také výhodné polední menu. Za větrem - Děčín restaurace - První zmínky o restauraci jsou přes 2let staré. V týdnu děláme zvýhodněné polední menu včetně polévky. Výborná polední menu za rozumné peníze a pěkné prostory.


Skibus je provozován za předpokladu, že je většina lyžařských zařízení Ski areálu. Horní Malá Úpa, Za větrem , 8:1 9:1 9:5 10:3 11:1 13:3 14:1 14: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky