čtvrtek 20. července 2017

Dub lanýž dveře

Druh výplně: voština. Povrchová úprava: HDF lakované. Dvere a kľučky online od Merkury Market.


Predávame dverové klučky, kľučky na interiérové dvere , kľučky na exterierové dvere , dverové rozetové kovanie a . Interiérové dveře a zárubně do 4h na prodejně, do dnů doma.

Skříň obsahuje dvoje posuvné dveře , které jsou osazeny zrcadly, a tak skříň . Korpus a dvířka jsou vyrobená z kvalitního lamina, které je opatřené ABS páskou (mm) v barvě dub lanýž. Skříň se otevírá pomocí posuvných dveří , které jsou . Vhodná do moderního interiéru. Elegantní vzhled skříně podtrhují zrcadla umístěná na dveřích.


Casarredo Westa III s posuvnými dveřmi v moderním provedení. Levné dveře , zárubně a kliky.

Vyrobíme či upravíme jakékoli posuvné dveře. Korpus i dveře jsou vyrobeny z kvalitního lamina ( mm ) v barvě dub lanýž. Uspořádání polic viz obrázek. Skříň má aluminiové kování a lišty, dveře jsou osazeny zrcadly s. Uvedená cena je za 1m.


Korpus je z kvalitní LTD desky v barvě dub sonoma, dvířka v kombinaci dub sonoma a dub lanýž. Korpus skříně je vyroben z kvalitní LTD v dekoru dub sonoma. Zajímavá kombinace barev dubu sanremo a lanýžové zvýrazňuje jeho moderní charakter při . Skříň má hliníkové ložiskové pojezdy Micra Sevroll, korpus i dveře jsou vyrobeny z kvalitního lamina ( mm ) v barvě dub lanýž. WESSTA VIII s posuvnými dveřmi je ve velmi elegantním a praktickém provedení.


Dveře skříně jsou osazeny . Na dveřích skříně jsou zrcadla. Vnitřní část je vybavena policemi, . Dýha forte silnostěnná sukatá kartáčovaná dýha v dřevině dub je čistě přírodní materiál, který vyniká svou jedinečností a nevšední krásou. Pro zvýšení odolnosti.

Komoda ALVARO - dub lanýž (trufla). Momentálně nedostupné. Související produkty. Je vyrobena z laminované dřevotřísky (mm) v barvě dub lanýž.


WESTA IX s posuvnými dveřmi a zrcadlem netradičního tvaru. KVstore Boston koupelnový nábytek 60cm se zásuvkami, dub lanýž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky