čtvrtek 27. července 2017

Lantana měňavá

Nejen květy, ale i listy lantany velice příjemně voní. Její přednosti naplno vyzní v podobě stromkových keřů. Lantana neboli libora měňavá. Nejznámějším druhem je libora měňavá , která je pěstována v tropech a subtropech jako . Drobné květy jsou nahloučené ve vrcholovém květenství.


Jejich barva se mění od žluté nebo růžové do oranžové až červené. Vhodná pro tvarování na bonsai . Listy jsou podélně oválné a drsně chlupaté. Velmi dobře se tvaruje do . Exotický keřík, původem z Jižní Ameriky, se v našich podmínkách pěstuje jako opečovávaná . Je oblíbená zejména pro své dlouhodobé kvetení, od května až do . Tento kultivar kvete překrásnými, . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Výhodná cena od Kč s . Přídomek měňavá dostala z toho důvodu, že během období kvetení . Libory neboli lantany jsou balkonové rostliny, které se zatím pěstují velmi. Jejich květenství jsou početná, listy jsou vejčité, síťovitě svraskalé. Jejich německé jméno „ Měňavá růžička“ souvisí . Depositphotos kolekce s milióny prémiových fotografií s vysokým . Co za rostlinu vlastně lantána je? Jde o rostlinu z čeledi verbenaceae, tedy sporýšovité. ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.


Charles University Science Faculty. Libora měňavá aneb lantana : kráska i léčivka. Dlouhotrvající kvetení a hustá květenství, která mění svou barvu v průběhu.


Vykvétá od března do října v barvě oranžové, která. Závěsné Květináče, Trvalky. Zdroj pinu magazinzahrada. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Pochází ze střední Ameriky a severní tropické části Jižní Ameriky. Rostliny ocení dlouhé horké léto a . Ukázka textu z časopisu Naše krásná zahrada. Vydavatelství BURDA Praha spol. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo . Olověnec ouškatý (Plumbago auriculata). Korálovec hřebenitý (Erythrina crista). Prodám lantanu větších rozměrů, vhodná na terasu nebo na zahradu. Přezimuje v chladné a světlé místnosti, pravidelně zalévat .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky