pátek 14. července 2017

Stepkovace cz

MAXIM, stroje určené na zpracování biomasy. Záruční doba měsíců a servisní služby do hodin v CZ. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení.


TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače ,drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza,. Odpad lze také kompostovat či využít na mulčování. Eco – Arborist, Arborist a ChipMaster byly vyrobeny tak, aby vyhovovaly všem.

Mobilní štěpkovač zahradního bio - odpadu Eliet Maestro EL. Velmi oblíbený je VARI štěpkovač RAPIDO plus, ke kterému přibyl nový model Rapido. RAPIDO je štěpkovač , který si dokáže poradit s větvemi o průměru až cm.


Ideální je štěpkovat větve čerstvé. Použitím štěpkovače nebo drtiče si vyčarujete drobné topivo nebo hnojivo pod Vaše rostliny. Vari bude efektivní, časově . GreenMech Arborist 150.


Použití: štěpkovač - zahradní drtič pro zpracování objemného zahradního.

Benzínové i elektrické. Značky: AL-KO, ELIET, STIHL, VARI. Problém vyřeší zahradní drtiče a štěpkovače – stroje, které veškerý zahradní odpad zpracují na dále. Může se Vám hodit na službě Zboží.


Vyrábíme kontejnery . Pro štěpkovače Ra R8-u doporučujeme kardan min. W při 5min- trojúhelníkový profil ) nebo vyšší. Konstrukce našich strojů nevychyluje . Motorový drtič větví. Tichý štěpkovač vyrobí dřevo na topení. Nabízíme štěpkovače za traktor z dílen severských výrobců – finské společnosti LAIMET a . Pro poskytnutí pomoci stačí vytvořit nabídku a publikovat na Sbazar.


Pronájem štěpkovače Laski. Po prořezávce či omlazování stromů, nebo po skácení nám zůstane velký objem větví, které nemá smysl řezat motorovou pilou, . Profesionální štěpkovače italského výrobce NEGRI BIO jsou určeny pro silnější větve a naftové modely těchto štěpkovačů jsou vybaveny kvalitními motory značek . Drtič větví, štěpkovač. Naproti tomu štěpkovače jsou stroje vybavené noži a protinoži na otáčejícím se rotoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky