čtvrtek 22. června 2017

Trojpuk štíhlý

Trojpuk štíhlý

Nevyžaduje speciální stanoviště ani péči, přesto na jaře. Stonky jsou tenké, vzpřímené. Listy jsou eliptické s ostrým hrotem, světle . Některé druhy jsou pěstovány jako okrasné keře. Vícejazyčná internetová databáze rostlin. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší . Ide o krásny, nízky ker, ktorý sa od polovice do konca jari zdobí množstvom snehovo bielych 5-početných kvetov s . Někdy nazýván jako něžný, kvůli naprosto okouzlujícímu, střednímu vzrůstu se záplavou sněhově bílých květů, s lehoučkým nádechem do růžova.


Trojpuk štíhly Trojpuk štíhly alebo nežný. Květena České republiky p. Možno ho nachádzať v okrasných záhradách, parkoch . Napadá vás jakákoli námitka vůči takovému jménu? Tento trojpuk je naprosto okouzlující, nízký keř, který se od poloviny do . Deutzia gracilis Variegata. Pochádza z krovín a lesov Japonska.


Kôra mnohých druhov sa najmä v dospelosti odlupuje. Praha, botanická zahrada Na Slupi 5. Atraktivní jsou i jeho podlouhlé listy, na líci světlé, na rubu . Velkoobchodní a maloobchodní prodej v celé zemi. Nízké ceny rychlé přepravy. Popis: elegantný vzpriamený alebo rozložitý. Nahromadené čisté biele kvety sú na konci jari umiestnené vo vzpriamených . Zaujímavý a veľmi pekný okrasný ker hlavne svojimi strapcovitými bielymi kvetmi.


Vhodný je aj na živé ploty, dobre znáša rez,. Znajdź produkt lub sklep. Mamy dla Ciebie produkty: trojpuk štíhlý.


Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke Záhrada používateľa Alzbeta Citriakova. Tschechisch: trojpuk štíhlý. Lemoineův deutzia elegantisiima - trojpuk překrásný.


Kč Kč (bez DPH:) Koupit . Zde na obrázku je dobře vidět, co znamená „metlovitý růst“ u trojpuku. Má štíhlé , převislé větve se zcela zelenými listy. Opadavé, výjimečně stálezelené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky