středa 14. června 2017

Prodej třešní hradec králové

Hlavní část naší produkce tvoří prodej jablek. Naši pěstitelé působí mezi městy Hradec Králové a Liberec – zejména v Českém ráji a okolí, ovšem dodávky . Družstvo tvoří dvanáct ovocnářských firem pěstujících ovoce v oblasti východních Čech na území bývalých okresů Hradec Králové , Jičín, Liberec a Semily. Pěstování a velkoobchodní a maloobchodní prodej ovoce. Dodáváme konzumní jablka, hrušky, třešně , višně a švestky. Skladování (9t ULO a 1t chlazením).


Naše farma se specializuje na pěstování a prodej ovoce. V naší nabídce jsou především jablka, třešně , višně, broskve. V létě nabízíme na prodej čerstvě trhané třešně , mimo sezonu pak nabízíme . Pěstitelské ceny letního ovoce jsou, s výjimkou meruněk, vyšší než loni. Nejvíce stouply ceny višní, které jdou zhruba z 80 . Retro skleničky - grogovky, třešně ks. Funkční natahovací keramické hodiny s třešněmi značky Gustav Bec.


Nový vypeckovávač třešní Toro. VYPECKOVAVAC na třešně. Prioritou firmy je pěstování a prodej zdravého ovoce. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů třešně. Nebo zadejte inzerát.


Dohodou Hradec Králové. Hezké secesní zlacené Sklenice Grogovky Třešně. Firma Jaroslav Havrda nabízí samosběr a prodej třešní.


Cena za jeden kilogram . Zabýváme se pěstováním a velkoobchodním i maloobchodním prodejem ovoce a zeleniny vypěstované v Podhůří Železných hor. Josef - prodej jablek a ovoce Rychnov nad Kněžnou. Místní regionální pěstitel ovoce již zahájil prodej jablek. Prodejna v Choustníkově Hradišti je.


FOTOGALERIE - Malus jabloňové sady u Dvora Králové. Jsme pěstitelem velkoplodých třešní s fóliovým krytím a pěstovaná plocha ha. EN ISO, výroba, prodej , skladování a expedice jádrového a peckového ovoce. Kongresovém centu ALDIS v Hradci Králové konaly již 63. Kamil Košťál pěstovaní a prodej ovoce.


Věnuji se pěstování a prodeji bio zeleniny, bio ovoce, bio drůbeže a bio. Společnost hospodaří na vlastní i pronajaté půdě a produkuje jablka, třešně , višně, švestky a med. Hradce Králové , která bude prodávat české brambory, 5Kč za kg, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky