pátek 30. prosince 2016

Řetězová pila makita uc3541a

Kvalitní a výkonná elektrická řetězová pila , která je vhodná pro běžné použití. Díky snadné manipulaci, údržbě a bezpečnosti se stane vaším užitečným . Automatické mazání řetězu s možností regulace. Elektrická pila 35cm s novým designem a konstrukcí pro pohodlnou práci a jednoduchou údržbu. Výrobce: Makita , Makita. Dostupnost: ks skladem.


Jednoduchá kontrola hladiny oleje. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nový design a konstrukce pro pohodlnou práci a jednoduchou údržbu. Beznástrojová výměna a napínání řetězu. Ideálně tvarovaná pogumovaná rukojeť . Autorizovaný prodejce Makita.


Společnost Makita prohlašuje, že následující zařízení: Popis zařízení: Řetězová pila. Technické údaje: viz tabulka „ . Elektrická řetězová pila značky Makita je ideální pro řezání krbového dřeva, odstraňování větví nebo přiřezávání menších stromů. Pila by mohla mít silnější výkon, ale zvládne pořezat i dřevo na otop. Rozměry (DxŠxV) 4x . Ihned k odeslání u vás již 31. Jsme autorizovaný prodejce.


Řetězová pila makita uc3541a

Domácí elektrické nářadí MAKITA. Silná řetězová pila bezpečnostní řetězová brzda protiskluzová rukojeť automatické mazání řetězu průzor pro kontrolu hladiny mazacího oleje montáž lišty a . Pomyslným vítězem žebříčku top nejlepších . Zahrada - Řetězové pily - Elektrické. Pozvolný rozběh a omezovač proudu.


Ergonomicky tvarovaná pogumovaná . Kategorie: Elektrické řetězové pily. GARANCE BEZSTAROSTNÉHO SERVISU - v případě poruchy zajistíme odvoz do autorizovaného servisu do hod. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Nová, nikdy nepoužitá elektrická pila MAKITA. Typ pohonu:Elektrický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky