pátek 16. prosince 2016

Makita uc3541a řetěz

Technické údaje: Příkon : 1. Společnost Makita prohlašuje, že následující zařízení:. Hmotnost přístroje: kg. Rozměry (DxŠxV) 455x245x200mm.


Vyznačuje se vysokou kvalitou, pevností, dokonalým spojením . Tato elektrická pomocnice má sice jednoduchý systém utahování řetězu , ale nám se jednou nepovedlo odhadnout správné napnutí. Proto nám pak řetěz při práci . Velký olejoznak na nádrži oleje na řetězy ke kontrole hladiny. Nevíte, jaký je ten pravý řetěz pro Vaši pilu? Zkuste přečíst jednoduchý popis parametrů řetězu.


Bezpečnost zajišťují ochranné úchopy obou rukou či aktivní brzda řetězu. Jednoduchá údržba - Práce s touto řetězovou pilou je stejně tak snadná jako její čištění . Délka lišty : 3mm. Olejová nádobka : na 200 . Automatické mazání řetězu s možností regulace. Silná řetězová pila bezpečnostní řetězová brzda protiskluzová rukojeť automatické mazání řetězu průzor pro kontrolu hladiny mazacího oleje montáž lišty a . Mazání řetězu je automatické s možností regulace a hladinu oleje jednoduše zkontrolujete.


Elektrické pily MAKITA se vyznačují silnými výkonnými motory a vysokou rychlostí řetězů , což ovlivňuje vynikající výkon řezu. Ideálně tvarovaná pogumovaná rukojeť zajišťuje maximální. Mají dokonalé bezpečnostní . Doporučujeme zakoupit společně . Tato pila má velkou ozubenou kovovou opěrku usnadňující přímé řezy. Zoubkovaná lišta z kovu pro přesné vedení řezu.


Vítejte ve fascinujícím světě motorových řetězových pil Husqvarna, Bosch, Hecht, Hitachi a dalších . Dolmar pilník na řetěz 5mm kulatý. Biologicky odbouratelný olej pro mazání řetězů řetězových pil. Nejlepších elektrických řetězových pil.


Elektrické řetězové pily, benzínové řetězové pily, náhradní lišty, řetězy. Nabídka řetězových pil. Speciální ekologický olej pro přimazávání řetězu u elektrických řetězových pil. Originální příslušenství MAKITA.


Beznástrojová výměna a napínání řetězu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky