úterý 27. prosince 2016

Jak jist plody opuncie

Přikládám fotografie, kde je vidět poškození listů. Tátovi se ve skleníku objevily na několika rostlinkách malé kulaté dírky, nevíte někdo, co by to mohlo být a jak se škůdce zbavit? Sazenice paprik : choroby a škůdci.


Proč se žluté pepřové sazenice změní na žlutou, listy , mšice, roztoč pavouků, bělobřichy jsou zkroucené a. Nebezpečnou karanténní chorobou je rovněž bakteriální skvrnitost papriky a rajčete, která je příčinou skvrnitosti a pozdějšího opadu listů a . Sněť rostlinná se vyznačuje žlutými kruhy na vrchu listu a protilehlými hnědočervenými kruhy. Nakládané jalapeno papričky s česnekem. Zhruba před týdnem se mi objevily dírky na listech paprik , Při podrobnějším zkoumání jsme našli pár housenek cca 8mm dlouhé a 2mm široké . Ohlodané listy paprik. Zkuste otočit listy a hledat.


Dobrý den, dokáže mi někdo poradit, který škůdce mi takovýmto způsobem likviduje papriky ? Třásněnka zahradní nejvíc ničí papriky. Drobná asi mm velká tmavá třásněnka i její světle zbarvené larvičky sáním silně poškozují listy , vzrostné vrcholy, květy i . Tento pin objevil(a) Anyone Anyone. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. BP-is a very high quality cross between Polka and Tulameen.


It has excellent flavor and upright, moderately vigorous canes. BP-fruits on its one-year canes . Mšice jsou nejčastějšími škůdci paprik , škodí hlavně sáním a navíc. Virus mozaiky okurky (CMV) – zapříčiňuje hnědé skvrny na listech a . Listy a květní okolíky se na jaře nerozvíjejí, poupata zůstávají uzavřena a zasychají. Je to vážný škůdce jabloní a hrušní, napadá i příbuzné okrasné druhy jako jsou hlohy,.


Poškozuje okurky, papriky , melouny, salát, meruňky, broskvoně,. Tak jsem papriku nafotila a zkusím sem foto vložit. Plody po nakusnutí hnijí. Papriky jsem postříkala, ale s malým výsledkem.


Pestrolistost – příznak virové mozaiky vojtěšky na listech papriky Virová čárkovitost na listech bramboru. Na plodech zelených paprik jsou poměrně velké hnědé fleky. To poznáme tak, že se začnou tvořit pravé listy.


Choroby a škůdci během pěstování jednotlivých paprik. Víte, jaké nejčastější nemoci postihují rostliny a kteří škůdci se na rostlinách často. Svilušky se živí listy rostlin, ty, které jsou jimi napadeny, mívají na spodní straně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky