pátek 23. prosince 2016

Korejská jedle v květináči

Sazeč brambor za malotraktor (Příslušenství k malotraktorům). VYORÁVAČ BRAMBOR PD 50. Japonský použitý rotavátor za malotraktor. Vyorávač brambor s uchycením do třetího bodu.


Pluh nesený jednostranný dvouradličný - za traktor TK. Traktory a malotraktory za najlepšie ceny, široká ponuka traktorov na predaj a.

Dvouradličný pluh za malotraktor Rubby. Sazečka brambor určená k připojení za malotraktory se závěsem KAT I. Jednořádkový vyorávač brambor - TEK. Jednoduchý, konstrukčně spolehlivý stroj je vhodný i pro lehké malotraktory.


Tímto bych chtěl poděkovat. Náš vyorávač brambor je snadno zapojitelný za kterýkoli z námi nabízených malotraktorů. S malotraktorem a vyorávačem brambor od nás nikdy neprohloupíte.


Slouží k vyorávání brambor na polích malých a středních pěstitelů. Za pomoci otáček vývodové hřídele je rozpohybována excentrická hlava s ložisky.

Skliďte svou úrodu brambor , cibule, mrkve atd. Pomůže vám s tím vyorávač z naší nabídky, který pracuje velmi rychle a šetrně. Přes půl milionů uživatelů za den.


Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat zda nemáte nějaký jednoduchý,malý a lehký vyorávač na brambory za malotraktor. Jako tažný prostředek je možno použít pouze dvouosý malotraktor. Nabízím v aukci Prstový vyoravač brambor určený puvodně za malotraktor , . Prodám vlek za malotraktor nebo za VARI bez dokladů. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Vyoravace- brambor - za - malotraktor. Tek pro malotraktory od . Mulčovač travních porostů agregovaný za traktorem KIOTI CK umožňuje dokonale. Váha 135kg, vhodný za malotraktor nebo menší traktor, vysypávání dozadu.


Nenáročný na výkon traktoru. Po dohodě možná doprava. Prodám jednořádkový vibrační vyorávač brambor , cibule, česneku, křenu.

Nářadí agregovatelné. Pasivní plečka VARI je tažená za malotraktorem a připojuje se do závěsu Z-01.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky