úterý 13. prosince 2016

Dlažba pietra

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Informácie o výrobku. Podlahová dlažba Pietra kamenného vzhľadu doplní. Imitace pískovce v šedých a béžových odstínech, doplněná o řezanou dekoraci, schodovky a sokly.


Ideální dlažba k oživení interiéru i exteriéru.

Rozvoz materiálu nad 8kg zdarma! DLAZBA PIETRA GREY A POLISHED 100x1CM - Foto0 . Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Obklady a. Pokládka na plastové terče nebo do štěrkopísku.


Prohlédněte si sekci Obklady a dlažby a vyberte si . Neboli odolnost proti povrchovému poškození, kterému je dlažba vystavena.

Otěruvzdornost je jedním z . Série Pietra autenticky imituje pískovcový povrch a . Krása – která dodá eleganci prostoru v interiéru i exteriéru. Dlažba pietra béžová 34xcm. Detailní popis série Pietra. Veľkoformátová mrazuvzdorná dlažba Pietra Luni je produktom, ktorý sleduje aktuálny moderný trend.


Séria je vďaka svojmu dizajnu použiteľná ako dlažba na. Prodejce exkluzivních kamenných obkladů, dlažeb a cihlových obkladů. Poskytujeme služby ALL INCLUSIVE a záruku let na všechny naše produkty. Pietre naturali High – Tech jsou kolekcí v dekoru přírodního kamene. Kolekce zahrnuje celkem základních barevných provedení a jeden základní formát.


Díky svým vlastnostem (slinutá, nenasákavá dlažba), protiskluzu Ra snadné údržbě, předčí dlažba Pietra Serena tradiční materiály z přírodního kamene. RAKO Pietra dlažba sv. Krása - ktorá dodá eleganciu priestoru v interiéri aj . Obklady, dlažby, vane, kúty, keramika, vodovodné batérie, kúpeľňový nábytok. Předností série je jednak rustikální design nerovné hrany, imitace ošlapaného povrchu a na .

Momentálně nedostupné. Cena bez DPH: 2€. Do vyprodání všech položek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky