pondělí 6. dubna 2020

Zkroucené listy na paprikách

Pokroucené listy na paprikách. V letošním roce se nám na parikách - asi na polovině, pokroutily listy a nevíme si s tím rady. Kupodivu se jedná také o habanero.


Scvrkávání a kroucení listů na paprikách - Poradte. Hejkale, to vám napíchli nějací křísci nebo jiný savý hmyz, ono je jich moc druhů - zdá se ale, že mladé vrchní listy už to nemají.

Kroucení listů paprik - seminka-chilli. Následkem viru mozaiky okurky jsou plody paprik menší a deformovanější. Choroba se objevuje na rostlinách ve druhé polovině léta. Listy mají hnědé skvrny. Jak nejlépe předcházet kroucení listů chilli paprik ? Zlepšit přísun živin a to tím, že jí dodáte vápníkové hnojivo ve formě postřiku na list.


Postřik na list především.

Ph spíš vyšší, než nižší! Extrémně tmavězelená barva a zkroucené listy značí přehnojení. Choroby paprik - Chorobami paprik jsme se zabývali v článku Paprika. Nevíte identifikovat chorobu, škůdců či poškození na Vaší paprice a zároveň použít adekvátní.


Mladé listy jsou v důsledku sání retardované a pokroucené. Mšicemi napadené květy chilli papriček Slunéčko požírá mšice na paprikách. Malý vzrůst rostlin, světle zelené listy , tenkostěnné plody.


KOŘENY - POŠKOZENÍ ŽÍREM. Rostliny ve vrchní vrstvě půdy. Stonky mladých rostlinek těsně nad nebo pod povrchem půdy a řapíky listů. Zkroucené listy na paprikách. Nedostatek boru způsobuje, že jsou mladé listy pokroucené a . Některé kultivary mají i okrasné, panašované (žluto- či bílozelené) listy , takže jsou dekorativní i mimo období květu.


Takže pokud se vám obalí například paprika ve skleníku, postříkáte a za chvíli už si plod utrhnete k večeři. Tento pin objevil(a) Anyone Anyone.

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Rozhodně ani listy , ani plody těchto rostlin nedáváme do kompostu, ale. Rovněž hniloba kořenů a kořenového krčku může pěstitele paprik.


Odumirajici listy oleandru mohou byt zpusobeny sedou hnilobou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky