úterý 21. dubna 2020

Vyroba malotraktoru

Vyrábíme zemědělskou techniku, malotraktory a příslušenství - travní sekačky, mulčovače, štěpkovače, pluhy, aj. Z té Škody 1máš co? Malotraktor 4xdomácí výroby - zatím ve vývoji.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Tak zásadní rozhodnutí, jako koupi traktoru, malotraktoru či zemedělské techniky, doporučujeme uskutečnit u dlouhodobě stabilních prodejců. Máte problém se zajištěním měření emisí a provedením STK na vašem malotraktoru Yukon.


Výroba a prodej zemědělské techniky. Podomácku vyrobený traktůrek, který slouží mému kamarádovi už třicet let. MALOTRAKTOR 4KRÁTMOTOR FIAT MALUCH. Nabízíme širokou škálu malotraktorů v segmentu HOBY,FARMÁŘSKÉ a PROFI.


Systém VARI je určen pro práci na zahradě, kolem domu,ale najde své využití i . K tomuto modelu nabízí výrobce celou řadu užitečných doplňků, například . Pod značkou DONGFENG vyrábí čínská firma Changzhou Dongfeng Agricultural Machinery Group Co. Brány k malotraktoru - kultivátor Mountfield. Prodám sekačku inzeco 1Česká výroba. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů malotraktor.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Podrobný popis produktu. Antioxidanty příznivě působí na organizmus při . Eshop je dočasne mimo prevádzky. Obracajte sa prosím na svojho najbližšieho dealera. Viac informácii o dealeroch v sekcii Obchodné zastúpenia.


Dobrý den prodám traktor domácí výroby motor 1. D Renault nafta 4×vada poloos jinak vše funkční mám k tomu náhradní motor v lese maximálni spokojenost . Souprava jednonápravového malotraktoru s valníkem. Jednonápravový malotraktor je normou ČSN EN 7(Zemědělské a lesnické stroje - ručně vedené malotraktory - bezpečnost). Při volbě celkové hmotnosti vozíku jsem přihlíţel hlavně k pohotovostní hmotnosti daného malotraktoru , která dle výrobce činí mtr = 4kg. Tato hmotnost je bez . Odběratel však dodávku nezaplatil a dostal tak výrobce do druhotné platební .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky