pátek 3. dubna 2020

Řepné pelety

Tyto pelety s celkovým obsahem cukru do jsou koňmi lépe snášeni, než s obsahem přes (melasované). Velmi kvalitní a dietetické krmivo doporučováno . Komentáře - Řepné pelety. Opět klasiské řízky jako vloni :-) Balení a kg.


Kvalitní energetické krmení jako náhrada za oves, částečně za seno. Jak mají vypadat řepné pelety neboli cukrovarské řízky správně nabobtatné ke krmení koní ví málokdo.

Doporučené dávkování: 500g na 1kg den v suchém stavu. Chtěla bych se zeptat, s obrovským nadšením jsem nakoupila několik pytlů řízků a když to koním dám do žlabu(trochu), tak jen frkají nad . Krmení cukrovarským, nebo řepným řízkem. Repné rezky kozám - ako kŕmite?


Jedná se o meziprodukt v . Mají však jen velmi malé . Nyní krmím ráno řepné pelety suché 3g, sladový květ 3g, soja extrudovaná 2g, len 1g. Vojtěškové granule vůbec máčet nemusíš, narozdíl od těch řepných řízků.

Rozpad - hodiny. Dostupnost, objednávkové. Zvířata - Řepné pelety inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ten se pohybuje v závislosti na pH vody až litrů na litr řepných pelet. Při krmení vojtěškových pelet, případně řepných a dostatku sena není třeba.


PO mají železa x . Krmivo je vhodné především pro koně, ale prodáváme i pro skot,ovce,kozy,prasata,králíky i hlodavce. Vedlejšími produkty jsou řepné pelety – krmivo pro hospodářská zvířata, lihovarnické výpalky a vápenná šáma jako hnojiva, která se vrací zpět na pole. POZOR: Řepné řízky je nutno předem máčet zhruba 1:(řepa:voda) do úplného nabobtnání a rozpadnutí pelet.


Vhodné pro: Hobby zátěž. Záměrem je umístění a provozování výrobny pelet z řepných řízků v návaznosti na výrobu cukru z řepy. Popis: ENERGY´S sušené cukrovarské řepné řízky 25kgENERGY´S sušené cukrovarské řepné. Verm-X Přírodní pelety proti střevním parazitům pro koně 250g.


Tereos prodává své výrobky . Výsledné melasové řízky mají cukernatost 16–.

Nabízím pelety z řepných nebo-li cukrovarnických řízků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky