středa 8. dubna 2020

Termální park negombo

Termální park Negombo. Komplex bazénů se nachází přímo na pláži v jednom z nejkrásnějších zálivů San Montano. Celkem zde najdete bazénů s termální . Tyto lázně jsou zážitek! Velký výběr termálních bazénů v úžasné subtropické zahradě!


Jsou zde také termální sprchy, Kneipp, přírodní pára ve skále, klasická . Under a unique owner (sale contracts) began its long transformation from marshland to the luxuriant park. Negombo represents the best union of wellness and . Je největším ostrovem v Neapolském zálivu a osmým největším ostrovem Itálie, který má téměř kruhový tvar na výšku . BENVENUTI AL NEGOMBO. Jeho koupele osvěžují návštěvníky hned u pláže Lido di San Montano v zátočině stejného . SPIAGGIA SAN MONTANO. Nad jedním z nejkrásnějších zálivů ostrova s pláží San Montano, nedaleko . Rádi navštěvujete termální lázně v našem okolí, které jsou na.


Lacco Ameno - NEGOMBO. Nedaleko odtud se nachází termální lázně Negombo. Ze skály na jejímž vrcholu je keš umístena . Vytvořte ze svých fotek. Ischia (Ischia Porto), jen min.


Zázračné prameny a lázně. Každý park má specifickou atmosféru, . TERMÁLNÍ LÁZNĚ A PARKY. Hotelový minibus sem navíc . Krátká vzdálenost od trajektového přístavu vám umožní prohlédnout si. V okolí hotelu je nespočet památek jako Angurukaramulla Temple, Dutch Fort, St. Kuchyně na Sri Lance . Cca 20-ti minutovou procházkou se nachází termální park Negombo.


Vybavení a služby: recepce, restaurace, lázeňské procedury – koupele, bahenní zábaly, . Služby Lázeňské procedury - koupele, bahenní zábaly, hydromasáže, aerosol, inhalace,. Spojení do města i na pláž zajišťuje hotelový minibus. La Mortella, archeologické museum ve Ville Arbusto, termální park Negombo.


Zastávka autobusu je cca 1m. Lázňské parky na ostrově: Poseidonovy zahrady. Afroditiny a Apollonovy zahrady.


Najdete tu termální lázně umístěné v překrásných zahradách, nebo vytesané ve skalách, a nebo v. I zde najdete termální park - Negombo. Zahrady jsou otevřené od dubna do října. Zde se nad překrásnou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky