úterý 26. listopadu 2019

Pesweb utulky

Pesweb utulky

Azyl Pes je soukromý útulek pro psy. Kdo jsme: Jako Nadační fond Psí Naděje již několik let pomáháme týraným psům a psům bez domova. Na konci roku 20vznikl nápad jak generovat tolik . DUX BEAUTIFUL BOY pes 1- roky NO Už jste někdy viděli plyšového ovčáka? My jednoho máme - je to . Portál o psech a pro psy www. Animal Rescue - Odchytová služba a útulek Pet Heroes Útulek pro . PesWeb , Prague, Czech Republic.


Pesweb utulky

Adopce pejska se nemusíte bát, když narazíte na ten správný útulek , který. Na útulek přišla vyhublá a žížnivá. Pomalu se zakrmuje, ale než se dostane do kondice bude to chvíli trvat.


Bublinka je velmi hodná, klidná. Poděbradský psí útulek děkuje všem, kteří si o vánocích vzpomněli na pejsky v. Právě jsme pro Vás spustili nový web, který má sloužit v prvé řadě útulkům a psům bez domova. Doufáme, že již brzy budete moci najít všechny pejsky . V předvánočním čase otevírají své brány téměř všechny psí útulky , aby. Dále o ztrátě informujte útulky a veterináře v blízkém i širším okolí – můžete jim. TULEK PRO KARANTÉNU UZAVŘEN.


Pesweb utulky

Děkujeme všem příznivcům, kteří nám pomáhají i v této těžké době, jme Vám moc vděční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky