pondělí 11. listopadu 2019

Dýňové slavnosti šebrov

V balení i olej na promazání a štěteček na čištění. Dostatečně dlouhý kabel se závěsným očkem. K narozkám jsem dostala dva, jeden nevyužiju, . Holicí strojek planžetový pro muže, vhodný na suché holení, nabíjení:. Není vhodný na stříhání .

Stříhací strojek na ovce BASS 450W vhodná pro velká plemena psů. Rubriky inzerce, Inzerce, inzeráty, bazar , prodej - levně, soukromá i firemní inzerce. Profi střihací strojek na psy Wahl KMprofesionální stříhací strojek WAHL na psy a . Ruším obchod s chovatelskými potřebami pro psy a kočky, prodám veškeré. V záruce, s příslušenstvím, jednou použitý strojek Moser Styling III na úpravu psů. Nový akumulátorový strojek s optimální kombinací síly a rychlosti, umožňuje dlouhodobou práci při minimálním zahřívání nožů.


Predam profi strihaci.

Babyliss Pro FX660SE strihaci strojcek na vlasy (60), holící a strihaci strojek (2), Strihanie strojcek (18). Zkušební ŕád pro psy služobních plemen. Strihaci strojek na vlasy Remington (800), holící a strihaci strojek na vlasy (160). Střihací strojek na psa Moser Fox s vibračním motoremPoloprofesionální střihací strojek na psy Moser Fox je vhodný i na huňatá plemena.


Bazar - turba fén, strojek na stříhání,věci pro psy. BAZAR Chcete prodat něco ,co už je vašemu pejskovi malé ,nebo už to váš pejsek nepotřebuje? Blansko, Jihomoravský kraj. Strojek na stříhání psů.


STŘÍHACÍ STROJEK NA PSY - ZOWAEL Akumulátorový stříhací strojek , který se hodí pro stříhání veškerých plemen psů. Balení obsahuje síťovou nabíječku, . Krmivo, misky pro psy , Hračky pro psy nebo Psi. Podobné fráze: strojek na psy gts, strojek na psy zoofari, strojek na psy recenze, strojek na psy bazar , vahl strojek na psy, strihaci strojeky na psy, strojek na psy . Kondicionér lze použít ponecháním ve vlasech nebo opláchnutí vlasů po.


Ektroparazitózy - Blechy, čmelíci atd. Nevím jak se potvůrky.

Vyberte si z kategorie kosmetika a úprava psa bazar. Léky pro psy proti průjmu Canikur. Prodám nový profesionální stříhací strojek na psy GTS 8s výkonným rotačním motorem W (vyměnitelné uhlíky). Má nucené chlazení pro . Ušetřete za stříhání psů, pořiďte si kvalitní německý stříhací strojek na psy a ostříhejte si mazlíčka sami.


Zvládnete to, je to snadné! HOLÍCÍ STROJEK WAHL PRO PSY. Prodám ÚPLNĚ NOVÝ, nepoužitý strojek pro psy na holení chloupků na tlapičkách.


Prodám nabíjecí akumulátorový stříhací strojek na psy Moser Stylling III s příslušenstvím ks stříhacích nástavců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky