středa 10. července 2019

Marimex nahradni dily

Marimex nahradni dily

Nabízíme náhradní díly pro naše produkty. Zakoupit můžete náhradní díly pro bazény, filtrace, zastřešení. Najdete zde pružiny i ochranné prvky. Náhradní díly MARIMEX. Je možné jej použít pouze pro . Balení obsahuje kus této . Stačí zadat název produktu nebo číslo produktu a systém Vám pomůže požadovaný díl najít.


Marimex nahradni dily

Máme díly i pro váš bazén. Pokud máte rodinný domek, chalupu nebo prostě jen pozemek, kde je dostatek místa, nic nebrání koupi trampolíny! Spoustu legrace si na ní užijí nejen děti, ale i. Prodáváme taky náhradní díly na bazény, filtrace, čerpadla a jiné.


Důležité je, abyste věděli, že jsme tady vždy pro vás, schopni nabídnout jakýkoliv náhradní díl, který aktuálně budete potřebovat. Upozornění - tabulka kompatibilita jednotlivých modelů trampolín Vzhledem k existenci několika variant . V nabídce Superdiskont. Obraz może zawierać: tabela, tekst „ MARIMEX ”. Opublikowano około godzinę temu w: . Marimex Držák hubice náhradní. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Marimex nahradni dily

Nájdete tu pružiny aj ochranné prvky. Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy na zboží.


Speciální adaptér ke spojení mezi pískovými filtracemi typu Speed Clean a INTEX bazény s závity. Pro jednoznačnou identifikaci jsou všechny díly označeny v . Momentálně nedostupné. Katalogová cena: Kč.


Marimex nahradni dily

Těsnění se instaluje mezi rámeček a stěnu bazénu. Rukáv se umisťuje na stojny trampolíny . Dobrý den, ráda bych věděla . Složení a popis pískové filtrace: Filtrační systém pískové filtrace ProStar se skládá z filtrační nádoby, do které se vejde kg . Hadicový trn pro připojení hadice o průměru nebo 38mm k ventilu pískové filtrace. Rovný diel, ktorý sa nasúva na trubku rámu a do neho zapadne noha v tvare U. Pokud si stále nejste jisti s výběrem správného náhradního dílu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky