středa 24. července 2019

Magické kyvadlo

Díky kyvadlu můžete komunikovat například s vesmírem a vyššími sférami. Když se ho naučíte používat, může vám pomoci s hledáním . Kyvadlo zná odpověď na každou otázku! Stisknutím tlačítka kyvadlo odpověz položíte otázku.


Tabulky pro práci s kyvadlem - vlastní výroba a použití. Dát přednost magické svíci.

Jak účinně dosáhnout všech svých cílů V této knize autor ukazuje, jak s kyvadlem provádět magii, jak se zdokonalovat a rozvíjet svou psychiku. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Kurzy práce s kyvadlem a kurzy Reiki od certifikovaných lektorů s mnohaletou praxí v příjemném prostředí. Titul není momentálně skladem. Ušetříte: Kč ( ). Chcete dostat zprávu až . Ve své nové knize Richard Webster vysvětluje, jak používat kyvadlo k magickým účelům, jak se zdokonalovat a rozvíjet svou psychiku.


Pomocí magického kyvadla najdete ta správná rozhodnutí v každodenním životě.

Není těžké naučit se kyvadlo ovládat a pak už si sami budete odpovídat na. Je to mocný nástroj, který se na věštění využívá již celá tisíciletí. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Váháte, nemůžete se rozhodnout, stále něco hledáte, tápete v životě? Magické kyvadlo - Richard Webster v obchodech na Zboží.


Nevíte, co je pro vás lepší, řešíte vztah, finance nebo své zdraví? Autorem je Richard Webster. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.


MAGICKÉ KYVADLO V dávných dobách bylo kyvadlo hojně používáno ženami vojáků, které tak chtěly zjistit, zda je jejich milý stále ještě naživu. V této knize najdete, jak s kyvadlem provádět magii a jak zdokonalovat a rozvíjet svou psychiku. Skleněné kyvadlo malé (mm), broušené z kvalitního skla. Nejprvese doporučuje poznat své kyvadlo. Začít jednoduchými otázkami na které existuje jasná . Kniha vysvětluje, jak používat kyvadlo k magickým účelům, jak se zdokonalovat a rozvíjet svou psychiku.


Používání kyvadel se datuje minimálně šest tisíc let spět. Egypťané a staří Číňané je užívali mezi prvními. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS či . Dozvíte se o magii Huna, což jsou ony málo známé metody .

Následně Vás budeme kontaktovat ohledně času předání. Veškeré informace o produktu. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky