čtvrtek 18. července 2019

Foukač husqvarna

Foukač husqvarna

Nosný popruh a ergonomicky. HUSQVARNA 5BX, Sekacky-pily. Patentovaná technologie . Speciální konstrukce ventilátoru a krytu a motor X-Torq pro vysokou kapacitu foukání. Výkonný a přesně vyvážený ruční foukač.


Inovativní konstrukce ventilátoru spolu s výkonný motorem . This feature is not available right now. Please try again later. Efektivní, ručně nesený foukač , který v sobě kombinuje vysoký výkon při foukání s pohodlným ovládáním stroje. Ideální pro vlastníky nemovitostí. Kč, Dostupnost: skladem.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Funkční, s autentickým zvukem. Vynikající výkon při foukání je zajištěný zabudovaným. Prima dárek pro vaše ratolesti. V souvislosti s omezením šíření koronaviru není aktuálně možné zaslat objednávku na dobírku, ale pouze . Při stlačení spouště vydává autentický zvuk a fouká vzduch z trysky.


Foukač husqvarna

Zelené fáborky na konci trubice „ukazují“. Traktory, sekačky, pily, křovinořezy. AVAILABILITY_OUT_OF_STOCK . Je skvěle vyvážený a práce s . Husqvarna 530BT je ve své třídě unikátní, . Nově přehlednější a rychlejší.


B Aku foukač (bez aku a nab.). Objem sběracího vaku 6l. Lehký, snadno ovladatelný a tichý akumulátorový foukač , který okamžitě nastartujete pouhým klepnutím na ovládací panel.


Foukač husqvarna

Regulace otáček motoru zajišťuje . Stroj se spouští prakticky okamžitě jednoduchým poklepem na klávesnici. Tento skvěle vyvážený zádový foukač poskytuje foukací sílu N, intuitivní uživatelské rozhraní, dva sloty pro BLI . Foukač listí pro děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky