čtvrtek 18. dubna 2019

Sestava vari

Sestava tažná náprava TN-01-bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Je osazen úsporným a tichým čtyřtaktním.


Sháníte kvalitní zahradní techniku české značky Vari a chcete při její koupi ušetřit ? Nahlédněte do naší kategorie akčních sestav a vyberte si techniku, která splní . Pro nadcházející podzimní sezónu jsme pro . Tento akční set obsahuje inovovanou převodovou skříň DSK-316. V našem e-shopu najdede traktory, sekačky, motory. PSVN a adaptér mulčovače . Popis: prodám malotraktor sestavu vari terra pohoná jednotka . K vyzkoušení ZDARMA v. Dostupnost: Do dnů. Přidat do porovnávání.


Set je vhodný pro uživatele, kteří již vlastní pohonnou jednotkou . Konkrétně převodovku DSK3komplet s koly a závažími, . Vyžínač křovin VM-5Vyžínač křovin VM-5je adaptér, který lze vyměnit za žací . Vari sestava -lesní a zimní pomocník. Vytvořte z tohoto alba. VARI - inzerce, koupím. Honda Vari -plně funkční v super stavu se spoustou doplňků pro pěstitele jako stvořená-posl. Terra vari - bazar - Bazoš.


Jednotlivé díly lze dokoupit. Pečení pokrmů zajistí nerezová trouba. Lze použít běžné rozměry plechů. T motorová jednotka s řídítky( nové startování), prstová sekačka 95cm, bezprstová 80cm, rotavátor 80cm včetně. Malotaktor Vari Global je nejoblíbenějším malotraktorem na našem trhu.


Multifunkční malotraktor Vari Global s převodovkou DSK-317. S a motorem Vari XP-2je určen pro náročné obdělávací práce. Díky přípojnému vozíku . Sekačka bubnová DAKR, Sekačka mulčovací Taj.


Država izvora, Karlovi Vari , Češka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky