čtvrtek 11. dubna 2019

Datlovník kanárský

Jen zřídka dosahuje metrové výšky. Datlovník je poměrně velký strom, tedy ve své přirozené domovině dorůstá až metrů. Jde o jednoděložnou rostlinu a tak dřevo palmy datlové nemá letokruhy. Ve své domovině dorůstá až do výšky metrů, . Tento druh je velmi přizpůsobivý a hodí se jako pokojová palma, .

PHOENIX CANARIENSIS hort. Nenáročná rostlina na pěstování. Phoenix jubae (W. et B.) W. Kanarische Dattelpalme Franc. Vůbec nejčastěji pěstovaná okrasná palma vcelém . Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Liliopsida - rostliny . Palma původem z Kanárských ostrovů.


Připadá mi uschlá, je nějaká šedivá.

Není přelitá - má v pořádku kořeny? Květy jsou žluté, objevují se od . Na plném slunci listy prožloutávají. Velmi světlé místo až stín. Umělá palma – datlovník kanárský. Datlovník kanárský vyžaduje světlé stanoviště v bytě, ne však přímé sluneční světlo.


Rostliny vyžadují teplotu – . Dom a záhrada - Datľovník kanárský bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Na jihovýchodě USA jsou hojným. Severnej Afrike sa pestuje hlavne ako úžitkový . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie datlovník kanárský. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Prodávám palmu datlovník kanárský - velikost cca 4m, kvetináč 2l.

Jinak ty samé i jiné druhy máme v jakýchkoliv menších . A imagem pode conter: planta, árvore e ar livre. Publicado há semanas em Přibice, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky