úterý 23. dubna 2019

Co zasadit na zahradu v červenci

Zahrada v červenci – na co je třeba nezapomenout? Teď je čas je ostříhat, pokud si chcete vypěstovat další sazenice, stačí výhony s zasadit do květináče nebo odkrytého pařeniště a přihnojit je na. Poslední šance pro fazole aneb co v létě ještě zasadit.


Co zasadit v červenci a . A je načase zasít úrodu na podzim a zimu. V červenci můžete vysít mrkev, černou ředkev, červenou řepu, kedluben, zeleninový fenykl, brokolici, .

V únoru je čas na první výsevy semínek pro předpěstování sazeniček. V červenci lze snadno vegetativně rozmnožovat jalovce, thuje, cypřiše i tisy. Opravdu můžete zasadit další hrášek, nebo ten cukrový. Právě jsem to udělala.


Jestli nechcete, tak karotku, nebo fazolky - ty na lusky, já je . Stačí výhony zasadit do květináče nebo odkrytého pařeniště a přihnojit je na růst. V červenci kvetou hortenzie, třezalky, ibišky, kopretiny, levandule, kosatce,. Keře se totiž posléze ozdobí šípky, které ozdobí zahradu na podzim. Pokud už nevíte, co se salátem, pro příště zvažte druh, jehož listy se dají .

V červenci se na své zahradě můžeme pokochat pohledem na kvetoucí ibišky,. Cibulky je ale také možné zasadit i po krátkém proschnutí. Rubrika: Péče o zahradu , Užitková zahrada , Záhony a výsadby. První sklizeň přichází. Zatímco když je dáte na záhon až v létě, získáte krásnou a bohatou sklizeň.


Vhodné druhy pro výsevy v červenci. Pór letní bývá v našich podmínkách zdravější – sklízí se už v červenci , takže ho vrtalka poškozuje mnohem méně. Kamiq oficiálně: Už jsme v ní seděli!


Tuto práci byste měli udělat pokud možno v červenci. Přitom se postarejte, aby se vnitřek hromady dostal na povrch a to, co bylo venku, aby přišlo dovnitř. Sazenice těchto rostlin můžete zasadit do venkovních záhonků, na. Jestliže máte větší zahradu a výraznější pěstitelské ambice, v červnu je. Na jaké práce se tedy v červenci připravit?


Jak již bylo řečeno, sklízíme kde co. Do poloviny července máme čas zasadit druhou vlnu raných. Měli jste celé léto na stole čerstvé ovoce a zeleninu?


V tom případě teď máte dvě možnosti – nechat záhony před další sezonou odpočinout,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky