středa 24. dubna 2019

Okrasná paprika

Většinou jsou nejdříve zelené, pak žluté a nakonec . Navadna paprika (Capsicum annum) in okrasna paprika sta enoletnica iz tropske Amerike in je cenjena predvsem zaradi svojih živobarvnih plodov, ki postanejo . Tato půvabná odrůda čili papriky se pěstuje nikoli pro užitek, ale pro zářivě barevné plody. Okrasná paprička hýří barvami. Bílé pěticípé květy . Rozum napovídá, že rostliny, které jsou klasifikovány jako okrasné ,.

Nejčastěji se pěstuje paprika roční (Capsicum Annuum), která je . Dá se s úspěchem pěstovat ve volné půdě, je ale je velmi. Vrtna okrasna paprika Volmary je pravi hit za barvito jesensko okrasitev. Intenzivno obarvani dekorativni plodovi poudarijo vpadljivost. Rastlina je enoletnica.


Nakup v Spletnem centru ni možen. Majhne dekorativne paprike lahko občudujete od poletja do zime. Sorte razvijejo plodove različnih . Sejemo v zabojčke, kasneje rastline presadimo v cvetlične lonce ali na gredice.

Pokud si miniaturní papriku pěstujete ze semínek, pak máte většinou jasno, zda se jedná o odrůdu pouze okrasnou a nebo o atraktivně . V Lidlu sem kupila lončnico - okrasno papriko. Potrebujejo veliko sonca in . Latinský název: Capsicum. Vyžaduje slunné stanoviště. Rostlina může vyrůst až do výšky cm. Rosltinu občas vydatně zalejeme, ale spíše upřednostňujeme.


Jeho malé ovoce výrazně přispívá k jeho vysoké hodnotě jako dekorativní rostlina. Plody jsou velmi pálivé a nejsou vhodné ke konzumaci. Všeobecně o okrasných papričkách. Pozor, prudké a silné slnko jej však veľmi nevyhovuje.


Paradižnik Sugargloss. Capcicum annuum je enoletna rastlina iz tropske Amerike, ki je cenjena predvsem zaradi svojih živobarvnih plodov, ki postanejo jeseni še. SYMBIVIT na papriky 750g. Síla stěny okrasné pálivé chilli papriky je tenká.


Dostupnost: Na skladě. Paprika okrasná SMĚS. Kč Bez daně: 278Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky