pondělí 29. dubna 2019

Choroby kustovnice čínské

Goji - kustovnice čínská. PORADNA: Návody, choroby , škůdci, receptáře. Acrobat MZ WG, Kuprikol . Kustovnici čínskou ,, trápí,, běžně se vyskytující choroby a škůdci.


Plody kustovnice čínské , známější pod názvem goji, rostou na.

Drobné červené plody našly využití také v oblasti léčení kožních chorob. Kustovnice je využívána jako doplněk stravy například při zaléčování lupénky. Odpověď: Z toho co píšete je nejspíš rostlina napadena houbovou chorobou - padlím. Proti němu můžete aplikovat některý z fungicidních přípravků, například . Vypěstujte si vlastní goji neboli kustovnici čínskou.


Lycium chinense, čínsky. Sušené plody kustovnice čínské (goji nebo též godži) mají řadu léčivých účinků. Kustovnice Čínská pochází z jihovýchodní Asie a může se pochlubit celou řadou pozitivních.

Na choroby a škůdce kustovnice netrpí. Kustovnice čínská (lycium chinense) se v čínské medicíně používá již velmi dlouho. Dále se používá při plicní tuberkulóze, některých očních chorobách a je . Dále ke zlepšení zraku a prevenci očních chorob. Jedná se o opadavý keř z Asie dosahující výšky kolem 5m. Plodem jsou červené bobule, které mají mnoho . Trvalka kustovnice čínská je známá po několik staletí, ale do Evropy se.


Možná, že ne, ale když se řekne kustovnice , tak si vybavíte, že tenhle pojem už. V Asii, zejména v čínské medicíně, má goji své místo od pradávna. Působí však preventivně také proti mnoha chorobám – pomáhá snižovat:. Proč kustovnice čínská neplodí: pěstování, řez, volba odrůdy Záhradné Plody, Pesto,. Alzheimerova choroba.


Kustovnice se pěstuje zejména kvůli zdravým plodům, ale dá se využít i jako krytí nevzhledných míst a . Zkuste hrstku goji neboli kustovnice denně. Jak pomáhá: Podpora jaterní činnosti a pomoc při jaterních chorobách , prevence rakoviny, podpora imunitního systému, proti zánětům, snižuje hladinu . Prevence rakoviny i civilizačních chorob. Také na závratě a bolesti hlavy, ke zlepšení zraku a léčení očních chorob (např. tupozrakosti), při předčasném výronu semene, .

Každé pouzdro semeníku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky