středa 26. září 2018

Stomp 400 sc cena

Rozmetadla a rozmetač na sůl. AF 7ruční rozmetadlo CUB CADET. Ruční přenosné rozmetadlo vhodné pro menší travnaté plochy a zahrady. Možnost využití pro osiva, hnojiva či hrubší materiály (např. sůl v zimě).


Ruční posypový vozík vhodný k pravidelné údržbě větších ploch.

Díky velkým a kvalitním kolům je pojezd velice snadný. Pohon systému je prováděn kvalitním . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . RUČNÍ ROZMETADLO Scotts (Easy Hand Held) je velice jednoduché ruční rozmetadlo vhodné pro hnojení malých a špatně přístupných míst.


Seřadit podle: názvu ceny. Popis: Nepoužívaný posypový vozík.

Určeno pro všestranné použití. Kapacita nádoby je litrů. Přenosné rozmetadlo SOLO je ideální aplikátor granulovaných materiálů, např. Praktické na většinu běžných domácích trávníků. Ruční rozmetadlo SOLO 42 nesené manuální rozmetadlo granulátu, posypové soly, absorbéru oleje, . Ruční sypače se hodí k rozptylování písku, soli nebo drti, aniž byste se umazali.


S dalšími druhy rozmetadel jednoduše rozptýlíte semena a hnojivo. Množství posypového . Dodáváme ruční a tažená rozmetadla k aplikaci hnojiva, osiva a soli za nízké ceny. Poslední kus k odeslání u vás již 6. Přidat do porovnáníPorovnat.


Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem . Parametry hmotnost (kg) 9 . Máme pro Vás rozmetadla. Nejčastěji se používají rozmetadla na osiva, hnojiva a také v zimě na sůl. Filtrujte dle ceny nebo.


Hnojiva, tedy především granulovaná průmyslová hnojiva můžete samozřejmě rozmetat ručně.

Mnohem pohodlnější je pořídit si ruční rozmetadlo hnojiv nebo . Nejkvalitnější provedení se hodí i pro zimní posyp komunikací. Ruční i rozmetadla hnojiv a granulátů pomohou přesně dávkovat a jednoduše aplikovat posilující směsi i ochranu proti škůdcům. Malé, ručně poháněné . Posypový materiál propadává ze . Lze jej použít i pro setí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky