pondělí 17. září 2018

Přírodověda 4 ročník pracovní listy

Základní škola a mateřská škola Ostrava – Zábřeh, Horymírova 10 příspěvková organizace. Soubor pracovních listů z přírodovědy pro 4. Horniny a nerosty, notebook, pdf. Domácí zvířata a jejich chov, notebook, pdf.


Zakroužkuj, co patří do živé přírody.

Materiál obsahuje pracovní listy a mapky k využití ve výuce učební látky o ČR a jejích krajích. Jedná se o práci skupinovou. Jednoduché čtení s přírodovědou.


Tématický okruh, odkaz (pdf). Zimní spánek zvířat, pracovní list. Trávy, pracovní list. Motýli v ČR, pracovní list.

Slunéčko sedmitečné . Zde pro Vás máme připraveny soubory v pdf formátu vztahující se k učivu. Tvoření-podstatných-jmen-slovní-fotbal-had- pracovní - list. Doplň: tlusté střevo, tenké střevo, konečník, žaludek, játra, jícen, dutina . Všechny předměty, Anglický jazyk, Český jazyk a literatura.


Téma: Stavba těla živočichů. Denní režim - pracovní list 2. Střídání ročních období 5. Ryby - pracovní list 8. TESTY A TESTOVÉ OTÁZKY. ZŠ Jindřiška Konečná . Učební materiály tvoří pracovní listy.


Jsou v nich využívány různé metody a . Sto jich vypracovala Mgr. Jitka Lampová na prvouku a přírodovědu pro 1. Učebnice přírodovědy, pracovní sešity, průvodce pro učitele, tabulky a další pomůcky.

Pracovní listy poslouží nejen nám a jiným školám, ale i. Zemi - Člověk a jeho zdraví - pracovní listy k učebnici. Naše cena s DPH: Kč DPH. Rozmanitost přírody .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky