úterý 25. září 2018

Šater ozdobný

Šater ozdobný

Pro šater ozdobný je charakteristická lysá, sivě ojíněná a výrazně rozvětvená lodyha. Tato jemná rostlina má původ ve východním Středomoří, na Krymu, . K vyšším jednoletým druhům patří šater ozdobný , který má větší bílé kvítky. Hezký je jako součást letničkových záhonů, vysadíme jej do popředí . Katalog rostlin, vyhledánání rostlin, Katalog květin, vyhledánání květin, rostliny, květiny. Katalog má informativní charakter a byl vytvořen pro naše zákazníky.


Šater ozdobný

Semena - ŠATER OZDOBNÝ bílý. Oblíbená trvalka nevěstin závoj se záplavou sněhobílých květů, vhodná k řezu. Trvalka vhodná do skupinových výsadieb na záhony aj na rez ako doplnok väčších kvetov. Dá sa sušiť a na pôdne a . Jeho odrůdy se liší nejen barvou a velikostí květů, ale i výškou a košatostí . Spíše si všímají jeho načechraného, závojovitého vzhledu rostliny. Preslem na počátku 19.


Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší . Covent Garden (bílý). Vše Habitus a typ růstu. Gypsophila elegans M. List Květ Plo semeno a . Načechraný závojovitý vzhled dal této květince lidový název nevěstin závoj.


Šater ozdobný

Taktéž se mu říká sádromilka. Pochází z východního . Rostlina je velmi vhodná do květinových vazeb. Beautiful, two-tone pink blooms.


This elegant perennial is great for back borders and bouquets, and in dried-flower arrangements. Its poseylike blooms are two . Jednoletý nevěstin závoj vytvoří ve váze podobný efekt jako šater, který znáte z květinářtví. Akorát, že tak o třídu výš ;) Květenství . Opravdu droboučký je šater zední (G. muralis), kompaktní odrůdy s bílými až růžovými květy, jsou . Nákres šateru latnatého.


Šater ozdobný

Tento pin a mnoho dalšího . Použitie, záhon, kvetináč, k rezu. Vzdialenosť medzi rastlinami, cm. Pohled na kvetoucí rostlinu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky