pondělí 17. září 2018

Krmný hrách

Díky těmto látkám se energie z konzumovaného hrachu uvolňuje postupně. Má také pozitivní vliv na kosti. Vhodný k výrobě krmných směsí nebo k přímému zkrmení . Kompletní superpremiové krmivo pro dospělé psy s nižší aktivitou, psy s . Dále obsahuje: Aminokyseliny.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Cílem této studie bylo zjistit úroven zkrmování hrachu na užitkovost selat. V pokusu byl do krmné smesi pridáván hrách odrudy Gotik s nejvyšším obsahem . Zelený krmný hrách je krmivo bohaté na bílkoviny.


Ideální pro hospodářská zvířata a ryby. K přímému zkrmování nebo jako doplněk do krmných směsí. Je velmi dobrým zdrojem draslíku a vitaminu B. Ze složitých komplexů uhlohydrátů, které . Detailní popis produktu. Charakteristika: Je bohaté bílkovinné krmivo pro hospodářská zvířata a ryby. Unsubscribe from MTFarm?


Mezi bobovité patří krmný hrách (peluška), koňský (polní) bob, vikev letní i zimní, všechny druhy jetelů a lupina. K brukvovitým řadíme ředkev olejnou, hořčici, . Baleno v papírovém pytli. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Kŕmny hrach - špeciálne osivo pre zver odroda Livioletta je veľmi produktívny pre zver.


Pisum sativum convar. Zařazuje se do krmných směsí pro skot, prasata i drůbež, popřípadě do směsí pro holuby . Vzhľadom na jeho vysoký obsah bielkovín, je to zaujímavá rastlina vo . Nezralé hrášky či celé lusky se používají jako zelenina (hrášek), zralá semena ( hrách ) . Hrach siaty Xantos je žltosemenná odroda, typu semileafless, s redukovanou listovou plochou, intermediárneho, stredného vzrastu, . Oves černý 15kg 14-. Pšenice krmná 20kg 12 . Krmný ječmen 20kg 11-.


Hrách žlutý krmný volně vážený po 1kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky