středa 16. října 2019

Jedle korejská molli

Leckdy se jehlici mohou z rubu jevit i jako stříbrné. Jaké druhy se na něj hodí nejlépe. Ve vytápěných místnostech se mu líbí jen krátce, poté začne rychle opadávat. Diskuze: usychání větví jedle korejské , na kterých jsou šišky. Nejen, že se musíte denně rozčilovat s opadávajícím jehličím , ale musíte.


Pokud však bude zemina z kořenů opadávat , stromek pravděpodobně v nádobě. Jedle korejská (Abies Koreana) Představuje menší druh jedle, . Nechybí borovice lesní i černé, jedle kavkazské a korejské. Pak vydrží déle a jehličí nezačne hned opadávat. KONTROLA JEHLIČÍ – nesmí být seschlé, rezavé nebo zbarvené jinak, než.


NESMÍ OPADÁVAT – osvědčilo se uchopit stromek a udeřit místem, kde byl. Jedle kavkazská: Existují i jedle norské, dánské, korejské apod. Loňského roku během léta postupně začalo opadávat jehličí až celý strom uschnul. Mám na chatě Korejskou jedli. Kavkazská, korejská , numidská, ojiněná, řecká či vznešená - to je jen malý výčet přívlastků pro jedle.


Tyto přívlastky jsou doplněny kultivary, které nám jedle krásně ozvláštňují. Dostala jsem sazenici jehličnanu - korejská jedle , ale nikde jsem se nedozvěděla , jak o. Dobrý den, prosím o radu: korejská jedle na jedné straně žloutne a opadává jehličí ,. Z jedné strany nám začal žloutnout a opadávat smrk sivý konický. Jehličnany, hnědnutí a opadávání jehličí. Zdravím, potrebovala by. Tis - usychání a opadávání jehličí od Zuzana M. Zakrslá odrůda jedle korejské , která roste do malého bochánku a nese lesklé, sytě zelené jehličí.


Preferuje plné slunce a vlhčí, mírně kyselou zem. Molli je zakrslá varianta korejské jedle se zeleným jehličím. Přestože se dnes již prodává.


Na zahradě mám asi letou jedli korejskou , do nedávna ji opticky nic nechybělo, měla pravidelné. Jaký je rozdíl mezi listem a jehličím ? Já jsem dal přednost jedli korejské (Abies koreana), někomu se může líbit . Korejská jedle se díky svému krásnému jehličí dodává často jako vánoční stromek. Prosím o radu,zda se dá nějak ošetřit korejská jedle o stáří pěti let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky