pondělí 11. prosince 2017

Keř s fialovými květy

Dužnina je tmavě oranžov. Tato meruňka je středně odolná proti houbovým chorobám, proti mrazu v době kvetení je odolnost . Středně zrající odrůda s plody oranžově červenými s rubínovým líčkem. Odolná zimním mrazům a mrazíkům v květu.


Stručná systematická a pěstitelská charakteristika.

Neuvádíte, jak vysokou polohu máte na mysli. Zvýšenou odolnost proti mrazu vykazují ještě i tyto odrůdy: Kompakta, Goldrisch, Velita . Julien - stredne silno rastúci podpník, menšia kompaktná koruna. Původ: Kanada , kříženec odrůdy ROUGE DU ROUSSILLON x NJA2.


Vzrůst: středně bujný až . Pozdní odrůda meruňky s velmi chutnými plody, vhodná do chladnějších . Kanada, křížení odrůd meruňky Rouge du Roussillon x NJA2. Barva plodu je tmavě oranžová, .

Při jarní výsadbě ale stromky přichází o zimní . Růst: středně bujný až bujný. Zrání: dní po Velkopavlovické. Bohužel, nic nebylo vyhledáno. Na hledaný výraz meruňka harogem nebyly nalezeny žádné produkty. TIP: Překontrolujte zadaný dotaz, zda je napsán . Ovocná školka a sady Střílky.


Harogem je odrůda tužší a dobře zpracovatelná. K nám se meruňka dostala z oblastí kolem Středozemního moře. Meruňka HAROGEM , ČK, St.


Prunus merunka najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových. Na mrazivem a vetrnem. Při výběru stromku nesmíme zapomenout, že meruňka je ve školkách zapěstována buď na slivoňové. Ještě se chceme zeptat, jaké jsou nutné postřiky, a jestli meruňka trpí na škůdce.


Marie Fárová: Naše meruňka je v plném květu. Třešeň: Grace Star, Kordia, Lapins.

Ořešáky: Apollo, Seiferdorfský. Sklízí se dny po Velkopavlovické. Dužina se dobře odděluje od pecky. Sephora,Orange Rubis,Pricia,Bergeval, Swired . Plody se méně otlačují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky