středa 20. prosince 2017

Hortilab eleocharis sp mini

Jak se efektivně a ekologicky můžeme zbavit ořezaných větví ? Ivo GRANDIČ - Vysavače listí, foukače, jamkovače, drtiče , jiné - AL - KO - Dynamic Micro zahradní drtič AL - KO. Užitečným pomocníkem může být i štěpkovač či drtič. Tady nás překvapila především nemožnost zpracování větví o větším průměru.


Nevyužitý, proto nabízím.

Nožový elektrický drtič větví do průměru mm. Namir, profesionální prodejce zahradní techniky a elektronářadí, Vám přináší video s drtičem větví AL - KO. S odpadem se dá topit, nehodí se ke kompostování. Výhody drtiče AL - KO.


Akce Vystavený výrobek. Stepkovac-drtič větví. Prodám použity, ale zcela funkční drtič větví značky Stiga.

Nadrcený materiál ( štěpka) . Otáčky drtiče , ot. Průměr drcených větví , do cca. Nejprodávanější produkty. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na . W, 230V, průměr drcených větví max.


Zahradní drtič větví. Technické údaje : Motor: elektrický. Slevy na značku AL - KO.


Zdroj pohonu elektrický . AL - KO umožňuje v kombinaci s výkonnými motory drcení větví o . Nákup bez rizika: dní na vrácení. BOSCH AXT TC drtič větví , 0. Multi-Cut 10 Hmotnost kg. Blue Lemon Ball je kombinace čerstvých sladkých borůvek , svěžího lehce sladkokyselého citrónu s trochou koolady.

Díky patentovanému válcovému vtahování a extra velkému plnícímu trychtýři lze materiál určený k drcení plnit bez námahy a pohodlně. Určen pro průměr větví. Recenze produktu: drtič větví AL-KO.


Uživatel dosud nemá žádné reference. K likvidaci převážně suchých větví , odstřižků živých plotů . Drtiče dřevěného odpadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky