úterý 12. prosince 2017

Fialka rostlina

Za dobu od objevení bylo vyšlechtěno odhadem . Choroby a škůdci Violka vonná – pedie cs. Tato tropická rostlina je především velice oblíbená v USA, kde téměř ovládla trh. Jedna rostlina nese spoustu drobných vícebarevných květů, které kvetou obvykle od května do července a pak ještě na pozdim od října do listopadu.


Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Druh ‎: ‎letnička, dvouletka, trvalka, skalnička Kvete ‎: ‎Dokáží kvést neúnavně téměř po celý rok.

Typ listu ‎: ‎malé listy, srdčité, zubovité Violka vonná – pověstmi a bájemi opředená rostlina. Violka vonná (Viola odorata) lidově nazývaná fialka patří do čeledi Violaceae ( violkovité) a pochází z Evropy a Asie. Na zahradách se občas . Fialka africká je nenáročná pokojová rostlina , která se vám při správné péči odmění překrásnými květy. Ty mohou být jednobarevné a . Tak také přišla tato pokojová rostlina ke svému jménu.


Sestřenice africké fialky.

Z původní modré, růžové a bílé barvy se časem šlechtitelům . Lístky mají léčivé vlastnosti - jsou močopudné, pomáhají odkašlávat. Obsahují saponiny, silice . Africká fialka je rostlina , která se těší značné oblibě z mnoha důvodů. Jakmile jednou podlehnete pořízení a pěstování, stává se vášní na celý . Mateční rostlina africké fialky s popisem nejvhodnějších listů k množení řízky. Eva Smržová, Botanická zahrada Praha, Profimedia. Od ostatních, velmi . Malá a krásně a dlouze kvetoucí pokojová rostlina by se mohla jmenovat africká kráska.


Fialka ( saintpaulia ) - starostlivosť a pestovanie. Ako sa starať o fialku? V našom videu Vám poradíme ako na to. Tento pin objevil(a) Věra Sedláčková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Internetový magazín Jitřní země - duchovno,ekologie,léčivé rostliny,tantra, skydancing,wicca,witchcraft,Bohyně,čarodějnictví,jóga,magie . Každá rostlina potřebuje během celého roku odpovídající množství a intenzitu.

Na obrázku může být: rostlina , květina, venku, jídlo a příroda. Saintpaulia) s dvoubarevnými květy (modrý stře bílé okraje). Tyto rostliny bývají označovány jako chiméry, což chápu tak, že rostlina. Další nápady pro vás.


Fialka Africká patří mezi velmi oblíbené kvetoucí pokojové rostliny. Toulitka Andreova je velmi výrazná rostlina se srdcovitými listy a jasně červenými. Popis: Nabízím mladou kvetoucí . Dostatečně vyvinutý květní stvol odřízneme od rostlinky, rozvinuté květy ostříháme, malé zelené .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky