čtvrtek 7. prosince 2017

Karsit k 22 102 4wd

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Je určen k sekání trávy na plochách o výměře cca 20. Tento nový traktor se záběrem na všechna kola bude díky své všestrannosti patřit k velice žádaným modelům. Motor - výkonný 4-taktní vzduchem chlazený dvouválec V-TWIN s tlakovým mazáním Převodovka - hydrostatická převodovka s uzávěrou diferenciálu, rychlost . Traktor je určen k sekání trávy na velkých a náročných plochách, velkou oblibu má i při sběru spadaného listí.


Jeho hlavní předností je možnost použití ve . Nekas netika atrasts. Rám pro připojení radlice k traktoru. Rám je možno na traktoru ponechat celoročně.


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter to . Nově přehlednější a rychlejší. Radlice Vares M Komfort Se. Vrcholová verze modelové řady Greencut.


Stroj, který se nezastaví před žádným terénem. TYP MOTORU: INTEK, 6ccm. VÝKON - VÁLCE: HP - 2V. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů 4wd okres Klatovy. Karsit 4xúzávěra,zahradní traktor na sekání.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Na jaké použití je určen? Der Turbocut knüpft an seinen erfolgreichen Vorgänger an, der durch seine robuste. Zahradní traktor se zadním výhozem a hydrostatickou převodovkou. Choose your time range using the.


FRONT AXLE 4XASSEMBLY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky