středa 24. května 2017

Konec prokrastinace

Konec prokrastinace je kniha Petra Ludwiga o prokrastinaci, chorobném odkládání důležitých úkolů a povinností. Podívejte se na video. Dnes objednáte, zítra vyzvednete … a můžete začít číst. Znáte ten pocit, když se vám nechce začít dělat na nějakém úkolu? Stává se vám, že odkládáte i věci, které.


Konec prokrastinace

Před lety založil vzdělávací institut GrowJOB, který přev. PROKRASTINACE = Chorobné odkládání úkolů a povinností KNIHA:. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Petr Ludwig: Konec Prokrastinace.


Väzba: mäkká, brožovaná. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Chcete zlepšit svou motivaci a celkovou životní spokojenost? Cítíte, že byste mohli lépe plánovat . Poznatky a metody popsané v Konci prokrastinace již několikátým rokem pomáhají tisícům lidí, kteří se účastní školení, přednášek či.


Konec prokrastinace

Jak prožít každý den naplno? Veškeré informace o produktu. Expedujeme do pracovního dne. Ušetříte: Kč ( ). Patří ji první myšlenka po probuzení.


Lžu, knize patří až ta . Přednáška shrnuje důvody vzniku prokrastinace (chorobného odkládání úkolů a povinností) a zároveň předává . Autora Petra Ludwiga jsme se zeptali, jak úspěšně vydat knihu a jak se prokrastinaci vyhnout. Kniha vstupuje na americký trh. Možná je to v tom, že kvalitně prokrastinujete. Jak se z toho dostat vám poradí tato kniha. Popis: Čtená, s nepatenými znaky opotřebení, ale v . Objednávejte knihu Konec Prokrastinace v internetovém knihkupectví Megaknihy.


Konec prokrastinace

Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Previous track Play or pause track Next track. Enjoy the full SoundCloud experience with . Date of performance: 13.


Vychází nová kniha Petra Ludwiga o prokrastinaci, chorobném odkládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky