pondělí 21. listopadu 2016

Sadbové brambory ostrava

Nově v prodejnách RYNEK Fryčovice, Kopřivnice a Ostrava : SADBOVÉ BRAMBORY. Specializujeme se na prodej sadbových a konzumních brambor , ovocných stromků a keřů, hnojiv a substrátů, postřiků a vlašských ořechů. Brambory přímo od pěstitele. Nejlepší brambory v širém okolí najdete právě u nás, na statku s dlouhou tradicí a mnohaletými zkušenosti z oblasti . LAURA - poloraná odrůda, varný typ B, červená slupka. Dováží se od českých zemědělců.


DUNAJ - OSTRAVA CZ s. Výroba a distribuce loupaných brambor. Součástí prodeje je také úprava brambor i zeleniny dle přání zákazníka. Nabízíme kvalitní sadbové brambory ve stupni množení B (dříve označováno C2) – pouze certifikovanou sadbu k pěstování konzumních brambor.


Sadbové brambory , postřiky, hnojiva atd. Bartošovické brambory - kvalitní konzumní brambory k uskladnění přímo z farmy. Odrůdy Adéla, Anuschka, Laura, Valery.


Cibule: sezónní prodej (nutné předem objednat) Obiloviny: Krmnou pšenici. Tvorba nových kvalitních odrůd brambor , množení sadby brambor , obchod - sadbové , konzumní a průmyslové brambory. Osobní odběr za Kč.


Zahájili jsme prodej sadbových brambor Kvalitní sadbové brambory z. RYNEK ve Fryčovicích, Kopřivnici, Ostravě a Havířově. Ostatní - Prodej brambor bazar. Prodáme menší či větší množství brambor konzumních, odrůda. Prodám sadbové brambory odrůda ADÉLA 2q a Red Anna 2q Cena. Zemědělské obchodní družstvo Kámen je jedním z největších pěstitelů sadby brambor v České republice.


Celková plocha brambor se pohybuje v rozmezí 2. Nabízíme cibuloviny, sazečku, žampiony, hlívy, sadbové brambory , slunečnice, sojové koule, řezané a hrnkové květiny, keramiku a květináče. Na orné půdy pěstujeme ekologické brambory. Státní rosltinolékařská správa provádí pravidelné kontroly zdraví hlíz brambor.


Eshop nabízí zemědělské komodity a výrobky pro gastronomii. Pěstujeme obiloviny, brambory , zabýváme se rostlinou výrobou. Moravy ( Ostrava , Olomouc, Zlín aj.).


Zakoupit si můžete běžný sortiment ovoce a zeleniny i sadbové brambory. Poptávka: sadbové brambory - Riviéra, Vivaldi, Bohemia, - 1kg,. Lokalita: - okres Ostrava Termín pro podání nabídek: - 25.


Pozdní brambory : po 1. Sortiment našich konzumních odrůd brambor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky