středa 30. listopadu 2016

Okrasné trávy nízké

Okrasné trávy jsou v našich zahradách velmi oblíbené, jsou velmi dekorativní. Před zimou je nutné je na několika místech svázat, aby nevymrzly a na jaře před rašením je nízko u země zastřihnout. Traviny tvoří zajímavé pozadí různým . Tradiční a netradiční okrasní trávy různých barev za skvělé ceny.


Vyberte si z naší pestré nabídky a nakupujte již dnes.

Rychlé dodání, skvělé ceny, kvalitní . Vedle elegantních linií listů a krásy trsů zdobí především trávy různé druhy zajímavých . Ideální okrasné traviny pro skalku. Velkou výhodou travin je jejich rychlý růst, a tak rychlé dosažení požadovaného efektu. Nízké traviny se ideálně kombinují s nízkými trvalkami. Najdete mezi nimi rostliny okrasné listem i květem, vhodné na slunce i do stinných koutů zahrady.


Kostřava sivá je jednou z oblíbených nízkých trav tvořících pěkné bochánky.

Vhodné do okrasných zahra skalek i nádob. Tvoří pravidelné nízké trsy. Tyto rostliny si nás získaly svojí neotřelou krásou.


Oceňujeme na nich zvláště jejich nízké nároky, rychlý růst, jemnou texturu a nevšední vzhled i . METLICE TRSNATÁ Deschampsia caespitosa Okrasná tráva Sazenice. KOSTŘAVA MEDVĚDÍ Festuca scoparia Trvalka, skalnička – okrasná tráva Sazenice. Komule Davidova nízká - Buddleja davidii WHITE BALL SAZENICE. Nenechte se mýlit nízkými nároky trav na stanoviště.


Minimální péče také neznamená, že jsou určeny pouze do suché zeminy na plné slunce. Tradičné i netradičné okrasné trávy rôznych farieb za skvelé ceny. Rýchle dodanie, skvelé ceny, kvalitné. Ještě před rašením je třeba zimní ochranu travin odstranit.


Vysoké traviny seříznete nízko u země. Na silná stébla rákosových trav nebo ozdobnic . Je to najpočetnejšia . Výber toho najlepšieho sortimentu zo stredných a nízkych ozdobných tráv a ich zaujímavé kombinácie s trvalkami.

Nájdete medzi nimi druhy vhodné nielen pre . Nabízíme skalničky a trvalky, letničky, byliny, trávy a okrasné keře. Popis: Japonská nízká trsnatá okrasná tráva , výrazně červeně zbarvená. Odľahčia každý priestor, sú jemné a vzdušné, vysoké i nízke a rôznych.


V neformálních výsadbách se tráva nádherně vyjímá ve spo- lečnosti nízkých dřevin,. Nízké trávy , zejména oblíbené kostřavy a různé ostřice ponecháme volně v trsech bez zvláštní péče. Lze si vybrat mezi téměř padesáti druhy, které naši zimu přežívají, od nízkých , sotva půlmetrových trsů až po čtyřmetrové se stébly o průměru několik centimetrů. Vzhledově úplně odlišnou skupinou trvalek jsou okrasné trávy.


Některé malé, nízké bývají stálezelené a ty můžeme chránit chvojím. V zahradách jsou nápadné. Jarní řez okrasných travin provádíme nejlépe v březnu. Tyto většinou nízké trávy jen důkladně očistíme a hrabičkami vyčešeme stébla, které .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky